Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Ζευγάρι νεαρών Αρμενίων ανέβασε φωτογραφίες λίγο πριν αυτοκτονήσει

Ζευγάρι νεαρών Αρμενίων ανέβασε φωτογραφίες λίγο πριν αυτοκτονήσει

- advertising -

Πριν αυτοκτονήσουν, τα δύο αγόρια δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram με την ακόλουθη λεζάντα: «Happy End. Οι αποφάσεις σχετικά με την κοινοποίηση των φωτογραφιών και τα επόμενα βήματά μας ελήφθησαν και από τους δυο μας μαζί».

Σύμφωνα με την οργάνωση pinkarmenia, το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου δύο νεαροί πήδηξαν από τη γέφυρα Davtashen. 

Δυστυχώς, δεν προκάλεσε έκπληξη η αντίδραση του κοινού σε αυτό που είχε συμβεί. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα αγόρια έγιναν γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα κανάλια Telegram με μισητή και προσβλητική γλώσσα, συνεχίζοντας κυρίως να τονίζουν το γεγονός ότι τα αγόρια είναι ομοφυλόφιλα, γεγονός που δικαιολογεί την απόφασή τους να αυτοκτονήσουν. Πολλά σχόλια μάλιστα ενθάρρυναν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

-advertising-

«Είναι τραγικό και απαράδεκτο να δικαιολογείται ο θάνατος ανθρώπων» σχολιάζει η οργάνωση pinkarmenia.org. «Οι νεαροί άνδρες είχαν ακόμα πολλά χρόνια ζωής μπροστά τους, αλλά λόγω της μισαλλοδοξίας απέναντί τους, έκαναν ένα τόσο τραγικό βήμα. Τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα είναι πολύ εξοικειωμένα με το αίσθημα της απομόνωσης και της παρεξήγησης από την οικογένεια και την κοινωνία. Αυτό το τραγικό περιστατικό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στην Αρμενία δεν είναι ασφαλή και δεν προστατεύονται από την κοινωνία ή το κράτος».

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δείξουμε συμπόνια, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα αυτού που συνέβη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους φίλους των νέων ανθρώπων και ταυτόχρονα, συμπάσχοντας με τη θλίψη τους, καλούμε το κοινό να απέχει από προσβολές, εξευτελιστικές εκφράσεις, διαστρέβλωση των λεπτομερειών του περιστατικού με τη μορφή μηνυμάτων και σχολίων μίσους και διασπορά μίσους» συνεχίζει . η οργάνωση pinkarmenia.org.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here