Αρχική LIFESTYLE Το Elska Magazine φωτογραφίζει γκέι άνδρες της Αθήνας

Το Elska Magazine φωτογραφίζει γκέι άνδρες της Αθήνας

- advertising -

Το Elska είναι ένα ταξιδιωτικό περιοδικό, το οποίο κάθε φορά παρουσιάζει το γκέι ανδρικό κοινό μιας συγκεκριμένης πόλης. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Αθήνας.

“Αυτή η έκδοση έγινε στην Αθήνα, Ελλάδα. Μια αρχαία πόλη γεμάτη εμβληματικές τοποθεσίες, ιστορία και παράδοση που συνοδεύεται από μια παράδοση που δεν κάνει τόσο εύκολο να είσαι ανοιχτά γκέι. Όσοι σκέφτονται την Ελλάδα ως έναν ηδονιστικό queer παράδεισο μάλλον την μπερδεύουν με τις διακοπές σε νησιά όπως η Μύκονος. Αλλά για έναν ντόπιο που ζει στην ελληνική πρωτεύουσα, τα πράγματα μπορεί να είναι μάλλον πιο συντηρητικά.

Για την ομάδα του Elska αυτό σήμαινε ότι αυτή ήταν μια από τις πιο δύσκολες τοποθεσίες για την εύρεση συμμετεχόντων ή μάλλον πολλά άτομα που προσεγγίσαμε είχαν πολλές ανησυχίες για το τι θα έπρεπε να αποκαλύψουν και για το ποιος θα μπορούσε να τους δει εδώ. Ωστόσο, παρά το άγχος, συνέβη κάτι μαγικό όταν πραγματοποιήσαμε τις φωτογραφίσεις μας – τα elskas μας φάνηκαν να αφήνονται σχεδόν καθολικά μπροστά στην κάμερα… Αυτοί οι άνδρες ήταν πολύ πιο ευάλωτοι και ειλικρινείς από ό,τι περιμέναμε.”

-advertising-

Μέσα στο «Elska Athens» θα συναντήσετε έντεκα ντόπιους Αθηναίους. Ο καθένας φωτογραφήθηκε στο σπίτι του και τη γειτονιά (και επίσης ανάμεσα σε μερικά από τα αρχαία μνημεία) ντυμένοι με το δικό τους στυλ και μερικές φορές καθόλου ντυμένοι. Καθένας από τους άντρες έγραψε επίσης τη δική του ιστορία, κάτι αληθινό και ειλικρινές από τη ζωή του για να σας βοηθήσει να τους γνωρίσετε σε ακόμα πιο οικείο επίπεδο.

Δείτε το Elska Αthens εδώ.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here