Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Ανώνυμο τηλεφώνημα στη Μπριζίτ Μακρόν – «Ο άντρας σου είναι με εραστή»

Ανώνυμο τηλεφώνημα στη Μπριζίτ Μακρόν – «Ο άντρας σου είναι με εραστή»

- advertising -

“Ξέρω ότι ο άνδρας σου έχει εραστή και είναι μαζί του τώρα”. Αυτό άκουσε η Μπριζίτ Μακρόν σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε, όπως αποκαλύπτει γαλλικό ντοκιμαντέρ.

Ο άγνωστος άνδρας που την κάλεσε, κατάφερε να ξεπεράσει τους αυστηρούς ελέγχους που γίνονται στις συσκευές της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας και της είπε ότι ο άνδρας της είναι με έναν γκέι εραστή.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο πολιτικός σχολιαστής Nicolas Prisette είναι αυτός που έκανε την εν λόγω αποκάλυψη στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών”, το οποίο προβλήθηκε από το κανάλι BFM.

-advertising-

Η αποκάλυψη έρχεται λίγες εβδομάδες μετά τις φήμες ότι η Μπριζίτ Μακρόν είναι τρανς και για τις οποίες προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τηλεφώνημα επιβεβαιώθηκε από τον γερουσιαστή François Patriat, μέλος του κόμματος En Marche του Μακρόν, ο οποίος δήλωσε ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ήταν αναστατωμένη.

«Συνειδητοποιείται τι έχουν φτάσει να λένε; Δεν θα μας χαριστούν σε τίποτα. Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα συνεχίσω».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here