Αρχική ΑΠΟΨΗ Ακρίτα για Γαρμπή: Την γουστάρω! Λέει την άποψή της χωρίς να την...

Ακρίτα για Γαρμπή: Την γουστάρω! Λέει την άποψή της χωρίς να την νοιάζει αν θα χάσει “πελατάκια”

- advertising -

Η Έλενα Ακρίτα, στο 13ο Podcast της στο NEWS 24/7, σχολιάζει την στάση της τραγουδίστριας Καίτης Γαρμπή απέναντι στα κοινωνικά θέματα και την συγχαίρει που δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της.

Μα τι χάρμα είναι αυτή η Καίτη Γαρμπή! Όσο όμορφη είναι εξωτερικά, τόσο όμορφη είναι και εσωτερικά. Την διαβάζω και την χαίρομαι, πραγματικά. Χαίρομαι γιατί έχει μια καρδιά αγκινάρα, χαίρομαι γιατί έχει μια ψυχούλα ορθάνοιχτη στο διαφορετικό, χαίρομαι γιατί δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή της, είτε έχει να κάνει με την ομοφοβία, είτε με την ξενοφοβία, είτε με τον μισογυνισμό, είτε για όλα τα θέματα. Εκφράζει την άποψη αυτή αιχμηρά και ξεκάθαρα, χωρίς να την νοιάζει αν θα χάσει “πελατάκια” ή όχι. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή τραγουδάει σε ένα μαγαζί. Δεν την νοιάζει, λοιπόν. Εκείνη θέλει να πει αυτό που θέλει και το λέει δυνατά και καθαρά”, ανέφερε αρχικά η Έλενα Ακρίτα στο 13ο Podcast της στο NEWS 24/7.

Δύο παράμετροι έχουν ενδιαφέρον εδώ. Η πρώτη είναι το πόσο λίγοι καλλιτέχνες έχουν τα κότσια να κάνουν αυτό που κάνει η κυρία Γαρμπή. Να σας θυμίσω και την πρόσφατη ιστορία με την Σάσα Σταμάτη που διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου και πόσοι καλλιτέχνες έκανα “μούγκα” για το γεγονός. Από την άλλη μεριά, υπάρχει αυτή η γυναίκα – και εδώ μας δίνει ένα μεγάλο μάθημα – η οποία δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο, δεν νομίζω ότι έχει κάποιο PHD ή ότι είναι καθηγήτρια στο Columbia, είναι μια λαϊκή τραγουδίστρια. Είναι μια λαϊκή τραγουδίστρια με ένα μυαλό και μια καρδιά που θα τα ζήλευαν πάρα πολλοί δήθεν ή όχι δήθεν επιστήμονες. Πολύ την γουστάρω αυτή την κοπέλα!”,τόνισε η διακεκριμένη δημοσιογράφος.

-advertising-

Άκουσα και την φράση που είπε χαρακτηρίζοντας τον Κωνσταντίνο Τζούμα, που έκανε εκείνη την κατάπτυστη δήλωση για τις γυναικοκτονίες – ούτε να την ανακυκλώσω δεν θέλω. Η κυρία Γαρμπή λέει Αυτό είναι το τσούρμο παλιακών μισογύνηδων που ενοχλούνται από τη γυναικεία φλυαρία. Μπράβο κοριτσάρα μου. Μέσα στην καρδιά μου σε έχω και ειλικρινά χαίρομαι που ανήκουμε στο ίδιο φύλο και χαίρομαι που είμαστε αδελφές σε κοινούς αγώνες. Να σε χαιρόμαστε λοιπόν!, κατέληξε η Έλενα Ακρίτα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 9/1, με μία λακωνική, αλλά αιχμηρή ανάρτηση στο Τwitter, η επιτυχημένη τραγουδίστρια έβαλε στη θέση του τον Κωνσταντίνο Τζούμα.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε ένα καρτούν Σταχτοπούτα και έγραψε: «Το τσούρμο παλιακών μισογύνηδων που ενοχλούνται από τη γυναικεία φλυαρία. ΕΓΩ: Stop talking bitch».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here