Αρχική ΚΟΣΜΟΣ To Spectrum News NY απέλυσε μετεωρολόγο για τη συμμετοχή του σε Cam...

To Spectrum News NY απέλυσε μετεωρολόγο για τη συμμετοχή του σε Cam Site 

- advertising -

Ένας μετεωρολόγος o Erick Adame,απολύθηκε από ειδησεογραφικό σταθμό της Νέας Υόρκης, επειδή βρέθηκε σε βίντεο σε Cam Site για ενήλικες .

Ο Erick Adame, ένας μετεωρολόγος που προτάθηκε για Emmy, ο οποίος μέχρι πρόσφατα εργαζόταν για το Spectrum News NY1, μέσω του Instagram εξήγησε λίγο στον κόσμο που τον ακολουθεί, πώς έχει η κατάσταση.

 «Πρόσφατα απολύθηκα από τη δουλειά μου ως μετεωρολόγος στο Spectrum News NY1 στη Νέα Υόρκη. Δράττομαι αυτής της ευκαιρίας για να μοιραστώ την αλήθεια μου, αντί να αφήσω άλλους να ελέγχουν την αφήγηση της ζωής μου.»

-advertising-

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν δημόσιο πρόσωπο και ήμουν στην τηλεόραση, στη μεγαλύτερη αγορά της χώρας, μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, πέντε ημέρες την εβδομάδα, για περισσότερο από μιάμιση δεκαετία, εμφανιζόμουν κρυφά σε ένα Cam Site για ενήλικες»

«Σε αυτόν τον ιστότοπο, απελευθέρωνα τις καταπιεσμένες συμπεριφορές μου, ενώ ήμουν στο σπίτι, και εμφανιζόμουν στην κάμερα για άλλους άνδρες. Ήταν 100% συναινετικό και από τα δύο μέρη. Δεν πληρωνόμουν γι’ αυτό, και ήταν παράλογο από μέρους μου να νομίζω ότι θα μπορούσα να το κρατήσω απόρρητο. Ωστόσο, ο εργοδότης μου το έμαθε και με έθεσε σε αναστολή και στη συνέχεια με απέλυσε.»

 Σύμφωνα με το People, εικόνες του Adame να εμφανίζεται στον ιστότοπο στάλθηκαν στους εργοδότες του στο Spectrum News, ακόμη και στη μητέρα του, μέσω μιας ανώνυμης πηγής. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που έφτασαν στο The Daily Beast, ο Adame μηνύει τον ιστότοπο, ο οποίος προσδιορίζεται μόνο ως Unit 4 Media, Ltd., προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ατόμου, που διέρρευσε τις εικόνες του Adame, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Σε άλλο σημείο της δημόσιας δήλωσής του ο Adame, λέει ότι, ενώ λυπάται για την «ντροπή και την ταπείνωση» που μπορεί να προκάλεσε αυτή η διαρροή στους πρώην εργοδότες, συναδέλφους, φίλους και στην οικογένειά του, ωστόσο, δε ζητά συγγνώμη για τη σεξουαλικότητά του, ή για το ότι είναι θετικός στο σεξ, σε έναν κόσμο που εξακολουθεί να είναι, όπως απέδειξαν οι πρώην εργοδότες του με την απόλυσή του, πολύ αρνητικός σε ό,τι αφορά τα πράγματα γύρω από σεξ.

«Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω κάτι», είπε ο Adame . «Δε ζητώ συγγνώμη που είμαι ανοιχτά γκέι, ή που είμαι θετικός στο σεξ – αυτά είναι δώρα και δε ντρέπομαι γι’ αυτά.» 

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here