Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Πες το ναι!»: Πανελλήνια καμπάνια για την ισότητα στον γάμο στην Ελλάδα

«Πες το ναι!»: Πανελλήνια καμπάνια για την ισότητα στον γάμο στην Ελλάδα

- advertising -

Το 2001 η Ολλανδία έγινε η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναγνώρισε την ισότητα στον γάμο.Εικοσιένα χρόνια μετά, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το δικαίωμα αυτό είναι πλήρως κατοχυρωμένο για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, εξασφαλίζοντας και το δικαίωμα στην παιδοθεσία.

Στις χώρες αυτές δεν ανήκει (φυσικά) η Ελλάδα, η οποία εξακολουθεί να στερεί την επίσημη και ισότιμη αναγνώριση από τις οικογένειές μας, αντιμετωπίζοντας τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Tο περιοδικό Antivirus αναδεικνύει αυτό το ζήτημα ισονομίας, προωθώντας το πάγιο αίτημα της κοινότητας για την ισότιμη πρόσβαση στον γάμο και την τεκνοθεσία. Η καμπάνια έχει ως κεντρικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τις οικογένειές μας και το δικαίωμα που διεκδικούμε.

-advertising-

Ταυτόχρονα, καλεί όλα τα άτομα, φορείς, ιδρύματα, εταιρείες, κόμματα κ.ά. να ενώσουν τις φωνές τους με τη δική μας, υπογράφοντας και στηρίζοντας την ισότητα στον γάμο και δημιουργώντας την πολιτική πίεση με τελικό στόχο την ψήφισή της.

Αν συμφωνείτε κι εσείς ότι τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα πρέπει, επιτέλους, να έχουν μην έχουν μόνο τις ίδιες υποχρεώσεις, αλλά και τα ίδια δικαιώματα, θα σας παρακαλούσαμε πολύ να μπείτε εδώ και να υπογράψετε.

Θα σας πάρει μόνο έλα λεπτό, όμως αυτό το λεπτό που θα διαθέσετε είναι πολύ σημαντικό για πάρα πολλούς ανθρώπους.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here