Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πατέλης για Αρβανίτη: Ως μέλος κοινότητας που έχει υποστεί ρητορική μίσους, ζητώ...

Πατέλης για Αρβανίτη: Ως μέλος κοινότητας που έχει υποστεί ρητορική μίσους, ζητώ τη διαγραφή του

- advertising -

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, σχετικά με τον πρωθυπουργό Κυριακή Μητσοτάκη.

«Κοιτάξτε τι είπε ο Μητσοτάκης: Οι άριστοι. Δεν είναι μόνο ταξικό, είναι η Άρεια φυλή! Κρύβεται πολύ φασισμός κάτω από την πολιτική αντίληψη των αρίστων [….] Είναι ένα ναζιστικό κομμάτι που κρύβεται πίσω από την ιστορία των αρίστων, της Άρειας φυλής. Αυτός είναι ο Μητσοτάκης και η παρέα του», δήλωσε ο ευρωβουλευτής σε εκδήλωση, ενώ πρόσθεσε ότι η αντίδραση της Αριστεράς στο συγκεκριμένο ζήτημα ήταν φοβική «και με άμυνα».

Συνεχίζοντας, ωστόσο, την ομιλία του ο ευρωβουλευτής έφτασε στο σημείο να πει ότι: «Είναι τυχοδιώκτης, πολιτικός απατεώνας. Μπορεί σήμερα να το παίζει φιλελεύθερος, να είναι μαζί με τους γκέι και αύριο να είναι να σκοτώσει τους γκέι».

-advertising-

«Το κομματικό μίσος τροφοδοτεί τη βία. Κάθε άνθρωπος σε θέση ευθύνης πρέπει να προάγει τον αλληλοσεβασμό», τόνισε ο Αλέξης Πατέλης σε ανάρτησή του, αντιδρώντας για αυτή τη φράση του Κώστα Αρβανίτη.

«Ως μέλος μιας κοινότητας που έχει υποστεί διαχρονικά ρητορική μίσους, ζητώ τη διαγραφή του», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here