Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πάρτυ από άλλον πλανήτη

Πάρτυ από άλλον πλανήτη

- advertising -

Η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σας προσκαλούν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο Sodade2 (Τριπτολέμου 10, Γκάζι) για το «Πάρτυ από άλλον πλανήτη», που διοργανώνουν, με σκοπό την οικονομική υποστήριξη καμπάνιας για την προώθηση των διεκδικήσεων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ντυθείτε όπως θέλετε, εκφραστείτε ελεύθερα, βγάλτε τον «εξωγήινο» από μέσα σας και ελάτε να διασκεδάσουμε, και να επαναοικειοποιηθούμε την άποψη που έχει ο πρωθυπουργός και οι συντηρητικοί ψηφοφόροι του για μας.

Στόχος μας είναι να περάσουμε καλά αλλά και να γνωριστούμε καλύτερα, να βάλουμε σε σειρά τις μάχες που πρέπει να δώσουμε ενάντια σε μια κοινωνία και σε μία κυβερνητική πολιτική που επιλέγει να μας δίνει «ψίχουλα» και που απαιτεί από εμάς να λέμε κι «ευχαριστώ».

-advertising-

Για να γίνει αυτή η γωνιά του πλανήτη φιλόξενη για όλα μας.Ο DJ Skevo από την πολύχρωμη ομάδα του Sodade2 θα μας απογειώσει με τις mainstream μουσικές επιλογές του, ενώ σαν guest star της βραδιάς η Aphrodite HGW με drag show και live performance θα τα δώσει όλα στη διαγαλαξιακή μας πίστα.

Ο σύνδεσμος του πάρτυ στο Facebook

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here