Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσα από την ερωτική επαφή με αγόρια και κορίτσια»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας στην εφημερίδα «Τα Νέα» μιλώντας και για την ερωτική του ζωή αποκαλύπτοντας πως είχε ερωτικές επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια.

Τι είναι για σας «κανονικός»;

Εκείνος που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, που αντιλαμβάνεται τη θέση του απέναντι στους άλλους. Και νομίζω η πιο σκληρή μάχη που έχω δώσει στη ζωή μου ήταν να επιστρέψω στην κανονικότητα. Να μην έχω εξαρτήσεις και αυτή η μάχη ήταν κυρίως ψυχολογική. Να μάθω να υπάρχω χωρίς αυτές.

Ποιο ήταν το πρώτο συναίσθημα που ισχυροποίησε τη σχέση σας με τις ουσίες;

Ολες οι πρώτες επαφές γιατί οι στιγμές ήταν πολύ έντονες, χαρούμενες και ένιωθα πολύ σέξι. Μπορούσα πάω να μιλήσω σε οποιαδήποτε μου άρεσε. Με έκανε πολύ «φλερτικό». Ενιωθα λαχτάρα – αυτή η λέξη ταιριάζει.

Διευρύνθηκε ο ερωτισμός σας.

Ενιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω τη ζωή, μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια και με κορίτσια. Ο ερωτισμός μου φυσικά δεν συνδέεται με τις ουσίες. Από την άλλη, η αναζήτηση είχε ένα τεράστιο κέρδος στη δουλειά μου – τη συλλογή εμπειριών.

Με ποιον τρόπο;

Με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τον άνθρωπο. Με γοητεύει να μαθαίνω πώς μπορεί να αισθανθεί κάποιος άλλος. Δεν ερωτεύτηκα όμως ποτέ ένα αγόρι. Εδώ θέλω να διαχωρίσω τον έρωτα από το σεξ. Θεωρούσα πάντα ότι τα αντρικά κολλητιλίκια είχαν κάτι ερωτικό μέσα τους που δεν είναι καθόλου σεξουαλικό. Εχουν τη διεκδίκηση της προσοχής, της φροντίδας, του νοιαξίματος μέσα από ένα φίλτρο πολύ macho. «Τι έπαθες, ρε μαλάκα, τι σου συμβαίνει;». Αλλά στην ουσία αυτό που ρωτάς είναι «πληγώθηκες;», «δεν είσαι καλά;».

Εχετε εισπράξει μεγαλύτερη τρυφερότητα από άντρα
ή γυναίκα;

Και από τους δύο νομίζω

About NewsRoom

Check Also

Coldplay: Το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ του “Feels like I’m falling in love” που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Οι Coldplay κυκλοφόρησαν το βίντεο για το νέο τους τραγούδι “Feels like I’m falling in …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English