Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου μίλησε για το coming out της

Η Karine Jean-Pierre, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, αποφάσισε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης Τύπου, να αφιερώσει μερικά λεπτά προκειμένου να μιλήσει για την ιστορία της,με αφορμή την Εθνική Ημέρα Coming Out

«Όπως πολλοί στην LGBTQ+ κοινότητα, το «να βγεις έξω» δεν ήταν εύκολο πράγμα», είπε η Ζαν-Πιερ, η πρώτη ανοιχτά γκέι που ανέλαβε τον ρόλο της εκπροσώπου Τύπου. 

«Η οικογένειά μου ήταν παραδοσιακή και συντηρητική. Το ότι είμαι ομοφυλόφιλη στην οικογένειά μου δεν ήταν κάτι που ανέφερες δυνατά ή γιόρταζες. Αλλά η οικογένειά μου, όπως πολλές οικογένειες, αποδέχτηκε αυτό που ήμουν. Αυτό που αγαπούσα δεν άλλαξε το ποια ήμουν ως άτομο. Δεν άλλαξε τα πράγματα που μου άρεσαν να κάνω και δεν άλλαξε τους στόχους που είχα για τη ζωή μου».

«H ομορφιά της Αμερικής… ότι μπορείτε να πετύχετε τα όνειρά σας, ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο, τη χώρα καταγωγής, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου σας.» 

 «Eίναι μεγάλη τιμή που υπηρετώ τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία, που στέκονται δίπλα στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα για πολλά χρόνια, και θα συνεχίσουν να είναι δίπλα σε όλα τα άτομα που κάνουν coming out», είπε η Karine Jean-Pierre

Check Also

«20 Χρόνια Athens Pride» : Σάββατο 14 Ιουνίου 2025

Με μια ανάρτηση που έκανε το Athens Pride στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την ημερομηνία που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *