Αρχική VIRAL Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου»

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου»

- advertising -

Σε τηλεοπτικό πάνελ του ACTION 24 βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης και ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης»Παύλος Σαράκης και όταν η συζήτηση έφτασε στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα,ο Παύλος Σαράκης παρουσίασε μια εικόνα στην οποία φαινόταν μια αφίσα από στάση λεωφορείων της Αθήνας, ένα ζευγάρι γκέι αντρών να έχουν αγκαλιά το παιδί τους. Με τον Παύλο Σαράκη,να λέει «δεν επιθυμούμε αυτό το είδος οικογένειας να είναι το πρότυπο για την ελληνική κοινωνία. Εμείς υπερασπιζόμαστε την παραδοσιακή οικογένεια».

Στην ερώτηση του κ. Κασσελάκη για ποιο λόγο τον ενοχλεί και αν προσωπικά τον έχει επηρεάσει με κάποιο τρόπο, ο κ. Σαράκης απάντησε πως «έχετε τις απόψεις σας, αλλά σεβαστείτε και τη δική μου».

Τότε, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στον Παύλο Σαράκη «άρα εγώ δεν έχω δικαίωμα να έχω παιδί; Δεν είναι άλλη άποψη, είναι η ζωή μου. Είμαι υποδεέστερος άνθρωπος από εσάς; Είναι η ζωή μου». «Γιατί το φοβάστε; Σας επηρεάζει κάπου στη ζωή σας; Έχει αλλάξει κάτι στη σχέση σας με τη σύζυγό σας;», συνέχισε, στριμώχνοντας τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».

-advertising-

Δεν γνωρίζουμε αν το coming out του κ. Κασσελάκη ήταν το πρώτο δημόσια,σίγουρα όμως ήταν επικό και ο τρόπος που χρησιμοποιεί τον λόγο του είναι ελπιδοφόρος.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here