Αρχική ΚΟΣΜΟΣ O Δήμαρχος του Creston ποζάρει γυμνός για ημερολόγιο

O Δήμαρχος του Creston ποζάρει γυμνός για ημερολόγιο

- advertising -

Ο Gabe Carroll, ο δήμαρχος του Creston της Αϊόβα συνεργάστηκε με την τοπική ζυθοποιία, Hot Air Brewing, για να εμφανιστεί σε ένα ημερολόγιο με τίτλο «Father Figures Calendar 2023», το οποίο περιλαμβάνει άντρες θαμώνες της ζυθοποιίας.

Ο δήμαρχος συμμετείχε για να στηρίξει μια τοπική επιχείρηση και να βοηθήσει έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Το ένα τέταρτο των κερδών που θα συγκεντρωθούν από τα ημερολόγια θα ωφελήσει ένα ταμείο χριστουγεννιάτικου καλαθιού, που θα στείλει καλάθια με τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες του ημερολογίου παρουσιάζουν άντρες χωρίς πουκάμισο, με τζιν και σορτς, που κάνουν διάφορα πράγματα, όπως να οδηγούν μια μοτοσικλέτα, να παίζουν ηλεκτρική κιθάρα, ή να κουβαλούν ένα μεταλλικό βαρέλι μπύρας.

-advertising-

Αλλά η φωτογραφία του Carroll διαφέρει από τις άλλες. Σε αυτήν, φαίνεται σαν να είναι εντελώς γυμνός, κρατώντας ένα πιάτο τηγανητό κοτόπουλο μπροστά από τον καβάλο του. Η φωτογραφία δείχνει το δασύτριχο στήθος του και το τατουάζ του στον δεξί του δικέφαλο.

O τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός KCCI είπε ότι έλαβε «σχεδόν μια ντουζίνα» email από άτομα, που προσβλήθηκαν από τη φωτογραφία του δημάρχου. Ένας από τους κατοίκους είπε ότι η φωτογραφία δεν πρέπει να δημοσιοποιηθεί, επειδή πρόκειται για έναν εκλεγμένο πολιτικό αξιωματούχο.

«Μπορώ να καταλάβω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν σηκώνουν αστεία και αισθάνονται προσβεβλημένοι», είπε ο δήμαρχος ως απάντηση. «Αυτό είναι μέρος της ζωής, υποθέτω».

Η ιδιοκτήτρια του ζυθοποιείου Katie Davidson υπερασπίστηκε τον δήμαρχο δηλώνοντας: «Φοράει εσώρουχα», παρόλο που τα εσώρουχά του δεν φαίνονται στην πραγματικότητα στη φωτογραφία.

«Το μόνο γυμνό πράγμα είναι το κοτόπουλο», συνέχισε. «Και πάλι, στους ανθρώπους αρέσει να θυμώνουν. Έτσι…”

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here