Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Βρέξιμο μοκετών κι αυστηρό μήνυμα από ΙΑΝΟ κατά αστέγων

Βρέξιμο μοκετών κι αυστηρό μήνυμα από ΙΑΝΟ κατά αστέγων

- advertising -

Σφοδρές αντιδράσεις για την εσωτερική οδηγία του βιβλιοπωλείου «Ιανός» – Βρέχουν εξωτερικές μοκέτες για να μην βρίσκουν καταφύγιο οι άστεγοι.

Ένα εσωτερικό email του βιβλιοπωλείου «Ιανός» στο κέντρο της Αθήνας, που φέρεται να καλεί τον διαχειριστή του κτιρίου να διώχνει με απάνθρωπα μέσα τους άστεγους που βρίσκουν καταφύγιο έξω από την επιχείρηση, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο email αυτό προς τον διαχειριστή του κτιρίου, δίνονται οδηγίες προς τους θυρωρούς να διώχνουν τους άστεγους, αφού πρώτα ο/η αποστολέας σημειώνει ότι έχουν ήδη βρέξει την μοκέτα προκειμένου να μην μπορούν οι άστεγοι να κοιμηθούν εκεί!

-advertising-

«Ενημερώστε τους θυρωρούς να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το μέγαρο. Εμείς χθες τους το είπαμε και μάλιστα πλύναμε τη μοκέτα για να είναι βρεγμένη η περιοχή. Προφανώς αργά το βράδυ ξανά επέστρεψαν… Αν δείτε προσεκτικά τη μοκέτα θα διαπιστώσετε ότι κοιμούνται στα βρεγμένα…».

Οι χρήστες των social media έπειτα από τη διαρροή του επίμαχου email που συνιστά απόδειξη απανθρωπιάς, καλούν ακόμη και σε μποϊκοτάρισμα της επιχείρησης,

«Το μήνυμα ήταν προσωπικό, το έστειλα εγώ στον διαχειριστή της οικοδομής, δεν ήταν δημόσιο» ανέφερε η Μαρία Λιαποπούλου, υπεύθυνη στο Τμήμα Εμπορικής Διεύθυνσης, στο ΤΡΡ. Επικοινωνώντας μαζί της, ανέφερε τα εξής για το περιστατικό: «Ελάτε από δω και δείτε που μαζεύω τα σκατά εγώ η ίδια κι όχι οι θυρωροί που πρέπει να το κάνουν. Οι άστεγοι δεν πάνε στον δήμο που τους δίνει φαγητό, εδώ και μήνες κοιμούνται εδώ, έχουν κάνει κατάληψη και ο πελάτης μου λέει “πώς θα περάσω για να πάρω το πικάπ μου;”. Δεν έχω θέμα να κοιμηθούν, αλλά έχουν κάνει κατάληψη. Έχουν όλη την προίκα τους. Η πολλή Δημοκρατία κάνει κακό. Γιατί δίπλα στην μπουτίκ και στα zara δεν πάνε; Γιατί κατουράνε στον ΙΑΝΟ; Η πολλή Δημοκρατία κάνει κακό».

με πληροφορίες απο rosa.gr & thepressproject.gr

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here