Αρχική CELEBRITIES Eurovision: O Damiano David τρέλλανε το twitter

Eurovision: O Damiano David τρέλλανε το twitter

- advertising -

Ο σεξυ frontman των Måneskin είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο συζητημένο πρόσωπο της 65ης Eurovision .Το “gay kiss” στη σκηνή του Ahoy Arena, που έδωσε ο Damiano David στον κιθαρίστα του,έγινε viral και τρέλλανε τους χρήστες του twitter.

Οι Måneskin γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο και απο τότε μάζι χτίσανε βήμα βήμα την πορεία τους ως σήμερα.

Όπως συνήθως συμβαίνει σε όλα τα group, έτσι και εδώ τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον frontman του group, Damiano David

-advertising-

Ξεκίνησαν απο μουσικοί του δρόμου,έφτασαν να κερδίσουν την 2η θέση στο ιταλικό X-Factor 2017 και σήμερα οδήγησαν την Ιταλία σε νίκη στην μετά απο 30 χρόνια με το «Zitti e buoni»

Ένα στιγμιότυπο από το green room οδήγησε κάποιους στην υπόθεση ότι ο frontman έκανε χρήση ουσιών κατά τη διάρκεια του τελικού. Οι ίδιοι το διέψευσαν, δήλωσαν σοκαρισμένοι και έτοιμοι να υποβληθούν σε τεστ εφόσον τους ζητηθεί. 

«Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

Ο frontman του συγκροτήματος, Damiano David, μετά τη νίκη του και έχοντας μαζί του το βραβείο του διαγωνισμού, δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για την πρώτη θέση. Μάλιστα, ανέβασε κι ένα story, στο οποίο τραγουδάει το… El Diablo, το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού που εκπροσώπησε την Κύπρο.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here