Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Απαλλάχθηκε ο 27χρονος που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

Απαλλάχθηκε ο 27χρονος που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

- advertising -

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε την απαλλαγή του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη που είχε κατηγορηθεί από τη Γεωργία Μπίκα ότι την είχε βιάσει.

Το απαλλακτικό βούλευμα έρχεται σε συνέχεια της εισαγγελικής πρότασης, η οποία τόνιζε πως η καταγγελία της 24χρονης ήταν ψευδής. Πιο συγκεκριμένα κάνει δεκτή την εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Κυριακής Κλιάμπα, η οποία βασιζόμενη σε καταθέσεις μαρτύρων, επιστημονικά αποτελέσματα εξετάσεων και το σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας κατέληξε στο συμπέρασμα πως όσα κατέθεσε η εγκαλούσα αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη.

«Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα-θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον», ανέφερε η εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

-advertising-

Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση.

Ο 27χρονος αντιμετώπιζε το αδίκημα των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας» και μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, όπου αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here