Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Υπεύθυνος ασφαλείας στο Μουντιάλ: «Αν κάποιος σηκώσει ΛΟΑΤΚΙ σημαία, μπορεί να του...

Υπεύθυνος ασφαλείας στο Μουντιάλ: «Αν κάποιος σηκώσει ΛΟΑΤΚΙ σημαία, μπορεί να του επιτεθούν»

- advertising -

Κάλεσμα στον κόσμο που θα βρεθεί στο Κατάρ για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ώστε να μην προσπαθήσει να στείλει μηνύματα από τις κερκίδες των γηπέδων για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, απεύθυνε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αμπντουλά Αλ-Νασάρι.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως υπάρχει κίνδυνος να δεχτεί επίθεση, αφού στο Κατάρ αυτά δεν είναι αποδεκτά και πως δεν γίνεται για τις 28 ημέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου να αλλάξουν οι νόμοι και η… θρησκεία.

Όπως ανάφερε ο ίδιος, τα σημαιάκια με τα χρώματα του Pride θα κατάσχονται για λόγους ασφαλείας ώστε να αποτραπούν επιθέσεις σε βάρος των κατόχων τους.

-advertising-

«Αν ένας φίλαθλος σηκώσει τη σημαία με το ουράνιο τόξο και του την πάρω, δεν θα είναι επειδή το θέλω ή για να τον προσβάλλω, αλλά για να τον προστατεύσω. Διότι αν δεν το κάνω, κάποιος άλλος γύρω του ίσως του επιτεθεί. Δεν μπορώ να εγγυηθώ για τη συμπεριφορά κάθε ανθρώπου. Αν θέλετε να επιδεικνύετε τις απόψεις σας για την κοινότητα LGBT+, μπορείτε να το κάνετε σε μια κοινωνία όπου είναι αποδεκτό»

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here