Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ για τη συμμετοχή του στο AthensPride

Ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΚΙΝΑΛ για τη συμμετοχή του στο AthensPride

- advertising -

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ χαιρετίζει και συμμετέχει ενεργά και φέτος στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2021 με συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 19:00’.

Οι αξίες της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας και της Προόδου αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα, την ποικιλομορφία, τις ανοιχτές κοινωνίες, την ελευθερία έκφρασης και αυτοδιάθεσης του σώματός μας.

Η υπερήφανη παρέλαση του Athens Pride είναι και θα είναι πάντοτε επιτακτική και επίκαιρη όσα βήματα κι αν έχουμε κάνει προς την πρόοδο. Πάντα υπάρχει ανάγκη για πραγματικό σεβασμό, αλληλεγγύη, αποδοχή . Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η φωνή της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι για μια δικαιότερη κοινωνία και ευημερία, διότι ευημερία χωρίς απόλυτη ισότητα όλων των ανθρώπων δεν υπάρχει.

-advertising-

Είμαστε μαζί με όλο@ όσ@ οραματίζονται και αξιώνουν καθημερινά έναν κόσμο δίχως διακρίσεις, μισαλλοδοξία, ρατσισμό, σεξισμό, τρανσφοβία και ομοφοβία. Η ανάγκη για διεκδίκηση και αλλαγή θα μας βρίσκει πάντοτε συμμάχους, γιατί είναι αυτό που μας ενώνει.

Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κινήματος Αλλαγής

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here