Αρχική FASHION Modus Vivendi:The Querelle Line Campaign

Modus Vivendi:The Querelle Line Campaign

- advertising -

Μια επανεφεύρεση της σειράς Querelle ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία εμπνευσμένη από την ταινία Querelle της δεκαετίας του ’80. Παρά την ηθική μας, όλοι ταξιδεύουμε στο σεξουαλικό κόσμο. Κάποιοι ανακαλύπτουν εύκολα τις προτιμήσεις τους, άλλοι αναρωτιούνται και παίρνουν γεύσεις από την παλέτα του ουράνιου τόξου μέχρι να μάθουν ποιοι είναι

Μέσα από πίσω στιγμές και αναμνήσεις δημιουργήστε αυτό που είμαστε σήμερα και μια υπενθύμιση να αγαπήσετε τον άνθρωπο που είμαστε.

Underwear: Modus Vivendi / Photographer: Gastohn Barrios @gastohn.barrios / Executive Producer: Matias Santos / Videographer: Gonzalo Mansilla / Assistant: Juan Rosner / Styling: Martin Iglesias & Gastohn Barrios / Model: Daniel Cajiao @danielcajiao / Campaign: Querelle / Location: California, USA

-advertising-

H Querelle Line έχει έναν συναρπαστικό συνδυασμό χρώματος και στοιχείου έκπληξη. Εσώρουχα που μπορούν να ξεκουμπωθούν για να μην χρειαστεί να τα βγάλεις!

Τα τέλεια σλιπ για παιχνιδιάρικη εξερεύνηση. Κατασκευασμένο από βαμβακερά & ελαστά υφάσματα διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό, γκρι, κόκκινο, μπλε και κίτρινο.

Αυτό το στυλ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80 είναι σέξι, καινοτόμο και ιδανικό για όσους είναι ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες.

Η σειρά Querelle της Modus Vivendi είναι διαθέσιμη από 26,20 € και μπορείτε να ανακαλύψετε τα προϊόντα εδώ.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here