Αρχική ΥΓΕΙΑ VASER® Lipo: Top θεραπεία για το τοπικό πάχος

VASER® Lipo: Top θεραπεία για το τοπικό πάχος

- advertising -

Θεαματικά αποτελέσματα με 1 μόνο συνεδρία

Το τοπικό πάχος, κυρίως στην κοιλιά, προβληματίζει τους περισσότερους άντρες. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί σε μια επίπεδη, γραμμωμένη, “6-pack” κοιλιά. Το ζήτημα είναι πώς μπορεί να την αποκτήσει. Μόνο η εντατική γυμναστική και η αυστηρή διατροφή δίνει λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους; Κι όμως, όχι! Υπάρχει 1 top θεραπεία της 1 μόνο συνεδρίας, που “χτίζει” το σώμα που ονειρεύεστε, χωρίς γυμναστική και χωρίς δίαιτα.

Σας ενημερώνει ο Dr. Τζερμιάς, Δερματολόγος  Εξειδικευμένος στην Οξφόρδη, Διευθυντής Ερευνητής στο INSERM-Σορβόννη, Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικός Διευθυντής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ SKIN CLINICS.

-advertising-

Το τοπικό πάχος συσσωρεύεται διαφορετικά σε κάθε σώμα. Υπάρχουν άντρες που εμφανίζουν τοπικό πάχος στην κοιλιά – είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση – άλλοι στα πλαϊνά της μέσης ή πιο ψηλά, στα πλαϊνά της πλάτης, κάποιοι στο λαιμό, το λεγόμενο διπλοσάγονο, άλλοι στο στήθος, στους μηρούς, τα γόνατα, ακόμη και στους αστραγάλους. Όπου και αν εμφανίζεται το τοπικό πάχος στο σώμα, υπάρχει μία κορυφαία θεραπεία, που το εξαλείφει οριστικά με μία μόνο συνεδρία. Πρόκειται για την θεραπεία VASER® Lipo, μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματική, εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής. Την επιλέγουν οι περισσότεροι άντρες, όπως και οι γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, καθώς θεωρείται η πλέον ιδανική για την εξάλειψη του τοπικού πάχους χωρίς χαλάρωση του δέρματος, αλλά και για την σμίλευση του περιγράμματος του σώματος και την γράμμωση μυών.

VASER® Lipo: Λιπογλυπτική σώματος με υπερήχους για οριστική εξάλειψη τοπικού πάχους

Η θεραπεία VASER® Lipo εφαρμόζεται από έμπειρη ιατρική ομάδα Κοσμητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με την χρήση ειδικής συσκευής προηγμένης τεχνολογίας υπερήχων. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία, δεν προκαλεί στρες στο σώμα και αφήνει ανέπαφους τους ιστούς και το δέρμα. Η ενέργεια των υπερήχων μεταδίδεται μέσα από μικροσκοπικές τομές στην περιοχή του σώματος με το συσσωρευμένο λίπος, όπου το διασπά, το υγροποιεί και το αφαιρεί με ήπιο και ανώδυνο τρόπο. Η αφαίρεση του λίπους σε υγροποιημένη μορφή αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα της θεραπείας αυτής, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να την εφαρμόζουμε με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο ακόμη και σε περιοχές του σώματος με μεγάλη ποσότητα τοπικού λίπους. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι πως με την μέθοδο VASER® Lipo πραγματοποιείται σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής λόγω της αύξησης παραγωγής κολλαγόνου.

Το πόσο διαρκεί η διαδικασία εξαρτάται από τον αριθμό και το μέγεθος των περιοχών του σώματος που γίνεται η θεραπεία. Συνήθως, μία με δύο ώρες είναι αρκετές για εφαρμογή μέχρι και σε τρεις περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μόνιμο και υπάρχει συνεχής βελτίωση ακόμη και έξι μήνες μετά τη συνεδρία. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι πολύ σύντομος και δεν μένει κανένα σημάδι από τις μικροσκοπικές τομές στο δέρμα.

VASER® για γράμμωση μυών και 6-pack κοιλιακούς στο βαθμό που επιθυμείτε

Κατά τη διαδικασία της αφαίρεσης του λίπους, όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν σμίλευση και γράμμωση μυών στο βαθμό που επιθυμούν. Η εφαρμογή γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική από την πιστοποιημένη ιατρική ομάδα με εξειδίκευση στη μέθοδο VASER®. Έτσι, περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, τα μπράτσα και οι μηροί αποκτούν από σφριγηλή έως αθλητική εμφάνιση, δίνοντας την εντύπωση καλογυμνασμένου σώματος.

VASER® για αύξηση όγκου, συμμετρίας ή τόνωσης περιοχών του σώματος που στερείται λίπος

Υπάρχουν μέρη του σώματος που δεν έχουν σωστά κατανεμημένο λίπος ή χρειάζονται πρόσθετο λίπος για να δείχνουν αισθητικά όμορφα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι επίπεδοι γλουτοί ή τα ισχνά χέρια που δείχνουν ταλαιπωρημένα και γερασμένα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις, η VASER® λιπογλυπτική δίνει τη λύση με την αυτόλογη λιποπροσθετική. Η διαδικασία γίνεται κατά την ίδια συνεδρία με την αφαίρεση του τοπικού πάχους από μία περιοχή του σώματος. Το υγροποιημένο λίπος που αφαιρείται, μετά από κατάλληλη επεξεργασία, εγχέεται στα σημεία εκείνα του σώματος ή του προσώπου που υπάρχουν ατέλειες, ώστε να βελτιωθούν αισθητικά σε όγκο, όψη και περίγραμμα. Το αποτέλεσμα της λιποπροσθετικής μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια με την ανάλογη φροντίδα και διατήρηση του όγκου και φυσικού σχήματος της περιοχής που θεραπεύεται.

Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ SKIN CLINICS (διαπιστευμένες και αδειοδοτημένες ως Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας – One Day Clinics) www.iqskinclinics.com

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here