Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Univ. of Michigan: Love Wins

Univ. of Michigan: Love Wins

- advertising -

Το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν γιόρτασε τους μαθητές, το προσωπικό και τους υποστηρικτές του σχολείου LGBTQ+ το Σάββατο με μια παράσταση στο ημίχρονο του αγώνα Michigan vs Rutgers, αφιερωμένη στην 50ή επέτειο του Κέντρου Spectrum του πανεπιστημίου – ένας χώρος στο σχολείο που υποστηρίζει, υποστηρίζει και εκπαιδεύει γύρω από θέματα LGBTQ+.

Το Spectrum Center εργάζεται για την ενίσχυση του κλίματος της πανεπιστημιούπολης και των υπηρεσιών υποστήριξης για φοιτητές, προσωπικό και καθηγητές LGBTQ+ στο Πανεπιστήμιο μέσω εκπαίδευσης, συνηγορίας και οικοδόμησης κοινότητας. Είναι το πρώτο κέντρο υποστήριξης LGBTQ+ που δημιουργήθηκε σε πανεπιστημιούπολη.

Η μουσική από την παράσταση περιελάμβανε επιτυχίες

-advertising-

I’m Coming Out – Diana Ross, Born This Way – Lady Gaga ,I’m Every Woman – Whitney Houston, Vogue – Madonna, Heart to Break – Kim Petras, Thank You For Being a Friend (Golden Girls theme) – Andrew Gold, We Are Family – Sister Sledge, True Colors – Cyndi Lauper

Ο John Pasquale, καθηγητής διευθύνσεως και διευθυντής του συγκροτήματος πορείας του πανεπιστημίου, δήλωσε στο The Advocate ότι ήθελε να κάνει μια δημόσια δήλωση προς υποστήριξη των μαθητών του και υπέρ του Spectrum Center .

«Ημουν περήφανος που το έκανα», είπε . «Απλώς, ως κοινότητα, συγκεντρωθήκαμε και αυτό είναι».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here