Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Το..εκλογικό περίπτερο της Ν.Δ. εκτόπισε το Athens Pride 2023 από την πλατεία...

Το..εκλογικό περίπτερο της Ν.Δ. εκτόπισε το Athens Pride 2023 από την πλατεία Συντάγματος

- advertising -

Στην πλατεία Κοτζιά θα διοργανωθεί το ερχόμενο Σάββατο, 10 Ιουνίου, η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride, αντί της πλατείας Συντάγματος όπου γίνετε τα τελευταία χρόνια.

Η παρουσία του κεντρικού εκλογικού περιπτέρου της Ν.Δ. φέτος στην πλατεία οδήγησε τους διοργανωτές του Athens Pride να αλλάξουν σχέδια και πλατεία.

Η εύλογη απορία που γεννιέται είναι… Δεν ήξερε η διοργάνωση Athens Pride για το περίπτερο της Ν.Δ; ή δεν ήξερε η Ν.Δ πως στις 10/6 γίνετε το Athens Pride που θα φέρει στην πλατεία χιλιάδες κόσμου και στοιχειωδώς να κάνει την κίνηση να μην λειτουργήσει το περίπτερο της εκείνη την ημέρα στο Σύνταγμα;

-advertising-

Δεν πειράζει. Το σημαντικό είναι πως δεν ακυρώθηκε το Athens Pride μιας και η λύση της πλ.Κοτζιά ήταν καλή. Ετσι για αλλαγή.

H ανακοίνωση του Athens Pride

Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλα αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου.

Τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά και η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας, ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στην πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία!

Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα!! Άλλαξα Πλατεία.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here