Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Thessaloniki Pride 2023: Μεγάλη συμμετοχή στην πολύχρωμη Πορεία Υπερηφάνειας

Thessaloniki Pride 2023: Μεγάλη συμμετοχή στην πολύχρωμη Πορεία Υπερηφάνειας

- advertising -

Χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στην πολύχρωμη πορεία του 11ου Thessaloniki Pride,που φέτος είχε ως κεντρικό του σύνθημα το «Ανήκω σε Εμένα»

Φέτος που το σημείο εκκίνησης ήταν η νότια πύλη της ΔΕΘ και όχι ο Λευκός Πύργος,κόσμος οργανώσεις συλλογικότητες κατακλύσανε την Τσιμισκή και γεμίσανε την πόλη με χρώμα,χορό και διασκέδαση.

Η υπέροχη μπάντα των Paranauê έδωσε ρυθμό,πίσω απο τη γιγαντιαία πολύχρωμη σημαία του Pride που ήταν στην κορυφή της πορείας και ακολούθησαν τα υπέροχα άρματα και xιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας που έδωσαν το παρών στο Thessaloniki Pride 2023. Ουράνια τόξα, πολύχρωμες σημαίες,και χαμόγελα 

-advertising-

Το φετινό Pride αποτέλεσε μια πρώτη γεύση και για το EuroPride 2024 που θα φιλοξενηθεί του χρόνου στην Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, έδωσε το «παρών» στο Pride Fair, στη νότια πύλη της ΔΕΘ και σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Το Pride παγκοσμίως είναι μια μορφή έκφρασης, μια ημέρα χαράς αλλά και υπενθύμισης πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ίσοι δίχως απολύτως κανένα στοιχείο προκατάληψης, δίωξης ή σχολιασμού. Η προσπάθεια που πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε είναι να προχωρούμε διαρκώς μπροστά, να σεβόμαστε και να μαθαίνουμε, διότι όσο κάποιος μαθαίνει εξελίσσεται και όσο εξελίσσεται γίνεται καλύτερος».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here