Αρχική CELEBRITIES Στέφανος Δημουλάς: Όσα είπε για το εξώφυλλο που έκανε μαζί με τον...

Στέφανος Δημουλάς: Όσα είπε για το εξώφυλλο που έκανε μαζί με τον πατέρα του σε γκει περιοδικό

- advertising -

Ο Στέφανος Δημουλάς έγινε ευρέως γνωστός μέσα από «Dancing with the Stars».
O κριτής του φαντασμαγορικού show είναι ενεργό μέλος και υποστηρικτής της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, γεγονός για το οποίο οι γονείς του τον στηρίζουν.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Στέφανος Δημουλάς. Ο γνωστός χορευτής, ο οποίος φέτος βρέθηκε στη θέση του κριτή για το Dancing with the stars μίλησε για τη ζωή του στο Λονδίνο αλλά και τις σχέσεις με τους γονείς του.

«Φεύγω από την Ελλάδα για το Λονδίνο χωρίς απωθημένα, δεν θέλω να έχω απωθημένα στη ζωή μου. Το Λονδίνο μού έμαθε πώς να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου ως επαγγελματία. Η αυτοαποδοχή μου δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο κόσμος με τα βλέμματα και τα λόγια με έκανε να αισθάνομαι περίεργα», δήλωσε ο Στέφανος Δημουλάς.

-advertising-

Ο Στέφανος Δημουλάς πόζαρε μαζί με τον πατέρα του για τις ανάγκες της φωτογράφισης του γκέι περιοδικού attitude.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο πατέρας του δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί μαζί του κάτι το οποίο τον βοήθησε να «γκρεμίσει πολλούς τοίχους ανασφάλειας μέσα του»

«Ήταν για περιοδικό του Λονδίνου και όταν επικοινώνησα με τη μητέρα μου της ζήτησα να μου δώσει τον μπαμπά στο τηλέφωνο. Του είπα πραγματικά αυτό που πίστευα και μου λέει: “Ωραία, θα το κάνουμε”.

Κλείσαμε εισιτήρια, ήρθε ο μπαμπάς στο Λονδίνο, και αυτή η φωτογραφία στο εξώφυλλο βγήκε μέσα σε ένα τέταρτο. Η φωτογραφία είναι κορνιζαρισμένη σε όλους τους τοίχους του σπιτιού και γκρέμισε και πολλούς τοίχους ανασφάλειας μέσα μου», είπε για το εξώφυλλο που έκανε με τον πατέρα του.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here