Αρχική CELEBRITIES Playboy: Το πρώτο digital εξώφυλλο του γράφει ιστορία

Playboy: Το πρώτο digital εξώφυλλο του γράφει ιστορία

- advertising -

Ιστορία γράφει το πρώτο digital εξώφυλλο του Playboy. Σε αυτό φιγουράρει ο Πορτορικανός καλλιτέχνης της trapBad Bunny και αποτελεί τον πρώτο άντρα που ποζάρει μόνος του στο εξώφυλλο, μετά τον εκλιπόντα ιδρυτή του περιοδικού, Χιου Χέφνερ.

Γεννημένος ως Benito Antonio Martinez Ocasio, ο Bad Bunny είναι γνωστός τόσο για τη μουσική του, όσο και για τις ενδυματολογικές επιλογές τους – όπως πολύχρωμα κοστούμια, βαμμένα νύχια, κοντό σορτς – που προσφέρουν εναλλακτικές εκφράσεις αρρενωπότητας και λατινικής ταυτότητας.

Στο άρθρο του Playboy, ο Bunny μιλά για την αγάπη: “Νομίζω ότι το σεξ είναι ένας τεράστιος κόσμος και όλοι είναι ελεύθεροι να το δουν όπως θέλουν και να το κάνουν με όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, με άπειρες δυνατότητες.” Μοιράζεται επίσης την επιτυχία του δεύτερου άλμπουμ του “Yo Hago Lo Que Me Da La Gana” (“I Do Everything I Want”), το οποίο έφτασε στο Νο2 στο αμερικανικό Billboard chart, και έγινε το πιο ψηλά πλασαρισμένο ισπανικό άλμπουμ όλων των εποχών, με κομμάτια που αντιμετωπίζουν τον σεξισμό. «Η μουσική βιομηχανία και η κοινωνία γενικά (αντιμετωπίζουν τις γυναίκες) σαν να είναι τίποτα», αναφέρει. “Οι γυναίκες είναι ανθρώπινα όντα και αξίζουν σεβασμό και την ίδια μεταχείριση με οποιονδήποτε άλλο.”

-advertising-

Η ψηφιακή έκδοση έρχεται εν μέσω σημαντικών αλλαγών στο Playboy. Τον Μάρτιο, το περιοδικό ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει την έντυπη έκδοση στις ΗΠΑ, για το υπόλοιπο του έτους, επικαλούμενο «διαταραχή» στην αλυσίδα παραγωγής και εφοδιασμού που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here