Αρχική ΕΛΛΑΔΑ «Όταν άκουγα αυτό ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» περιγράφει ο 15χρονος

«Όταν άκουγα αυτό ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» περιγράφει ο 15χρονος

- advertising -

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η περιγραφή του 15χρόνου για τον ομαδικό βιασμό του από ανήλικους στο Ίλιον, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, πέραν των συνολικά έξι ατόμων, που έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται συνολικά 6 εντάλματα σύλληψης για κορίτσια και δύο αγόρια, ο ένας εκ των οποίων, φέρεται να είναι ο πιο σκληρός της παρέας και ενδέχεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον 15χρονο, μπροστά στους συστηματικούς βιασμούς του βρίσκονταν και άλλα παιδιά, χωρίς να συμμετέχουν στη βίαιη πράξη. Ο ίδιος έκανε λόγο για τέσσερα κορίτσια.

-advertising-

«Μου έλεγαν: «Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι». Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», είπε ο 15χρονος για τους βιασμούς που βίωνε.

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ»

Το θύμα περιέγραψε πως οι οχτώ μαθητές λυκείου τον βίασαν κατ’ εξακολούθηση χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα ενώ, όπως αποκάλυψε, κατέγραψαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στην κατάθεση των 22 σελίδων προς τους αστυνομικούς του Ανηλίκων, ο 15χρονος αναφέρει ακόμη πως η συμμορία των οχτώ τις επόμενες ημέρες των βιασμών του μιλούσαν υποτιμητικά, τον έβριζαν και έστελναν τα βίντεο της φρίκης σε άλλους μαθητές του σχολείου. Όλο αυτό το διάστημα, το παιδί δίσταζε να μιλήσει καθώς η συμμορία του ασκούσε ενα ασφυκτικό bullying και τον απειλούσε για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here