Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Oprah Winfrey: «Ο 19χρονος ξάδερφός μου με βίαζε από τα 9 έως...

Oprah Winfrey: «Ο 19χρονος ξάδερφός μου με βίαζε από τα 9 έως τα 12 μου»

- advertising -

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της AppleTV+,  σε συνεργασία με τον Πρίγκιπα Harry, «The Me You Can’t See», η Oprah Winfrey έκανε μια προσωπική εξομολόγηση. Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε για τα δικά της ψυχικά τραύματα που της άφησε ο βιασμός από συγγενικό πρόσωπο σε παιδική ηλικία.

«Στα 9, στα 10, στα 11 και στα 12 με βίασε ο 19χρονος ξάδερφός μου. Δεν ήξερα τι ήταν ο βιασμός και σίγουρα δεν ήξερα τη λέξη, τι ήταν σεξ, πώς γίνονται τα παιδιά, δεν ήξερα καν τι μου συνέβαινε, οπότε το κράτησα μυστικό», είπε δακρυσμένη στην κάμερα της εκπομπής.

 Ήταν κάτι που αποδέχτηκα, ενώ αναφέρει πως τότε μόνο κατάλαβε πως «ένα κορίτσι δεν είναι ασφαλές σε έναν κόσμο γεμάτο άνδρες». Μέχρι και σήμερα υποστηρίζει πως αν τότε είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε κάποιον, να πει τι της συνέβη, τα τραύματά της θα είχαν επουλωθεί μετά από τόσα χρόνια. Τόνισε μάλιστα, την σημασία του «να μοιράζεσαι ό,τι νιώθεις, ό,τι σου συμβαίνει» με κάποιον.«Είναι ζωτικής σημασίας».

-advertising-

Αναφέρθηκε και στη ρατσιστική συμπεριφορά του συντρόφου της μητέρας της απέναντί της. Την πρώτη νύχτα, που πέρασε εκεί, ο άντρας δεν την άφησε καν να μπει στο σπίτι, λόγω του χρώματος του δέρματός της.

 «Υπήρχε μία μικρή βεράντα εκτεθειμένη στον δρόμο και έπρεπε να κοιμηθώ σε έναν καναπέ εκεί έξω. Η μητέρα μου δεν διαμαρτυρήθηκε καν για αυτή την απόφαση. Τότε κατάλαβα ότι ήμουν μόνη»

Η αποκάλυψη έγινε στο επεισόδιο που εστιάζει στην σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ που εξερευνά μέσα από προσωπικές ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, τη σημασία της ψυχικής υγείας, της αλήθειας, της κατανόησης και της συμπόνιας.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here