Breaking News

Ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια για Κασσελάκη

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας,κλήθηκε να πεί την άποψη του για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,στην κάμερα της εκπομπής του Γ.Λιάγκα «το Πρωινό» 

«Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, η Στέφανος ή ο Στέφανος; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή κανονικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά αγόρια και κορίτσια και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και καλά ο Κούγιας δεν είναι η πρώτη φορά,που σε ζωντανή σύνδεση στην ελληνική τηλεόραση μας πετάει στα μούτρα ομοφοβία,ρατσισμό και κακοποιητικό λόγο.

Σε αυτό «το Πρωινό» τόσα χρόνια,δεν έμαθαν τίποτα;Τελικά ο κ.Λιάγκας φαίνεται αρέσκεται να παίζει ότι ομοφοβικό βρεί και μετά να μας …λέει ..ότι αντέδρασαν.Ενω εκ των προτέρων γνωρίζει τι είδους λόγος θα ακουστεί

Τώρα γιατί έπρεπε να έχουμε την άποψη του Κούγια την υποψηφιότητα Κασσελάκη,μόνο ο Λιάγκας το ξέρει,βεβαίως…βεβαίως

Check Also

Google: Ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζεται να ακολουθήσει την «γραμμή» του Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων γιγάντων της τεχνολογίας μετά την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, η Google …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *