Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΦΗ υπέρ του Pride Month

Ο ΟΦΗ υπέρ του Pride Month

- advertising -

Με ανάρτησή της η ΠΑΕ ΟΦΗ ανέφερε πως στέκεται δίπλα στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ τιμώντας τον μήνα Pride που είναι ο Ιούνιος.

Αναλυτικά οι Κρητικοί σε ανάρτησή τους στα social αναφέρουν τα εξής: «Να είσαι ό,τι αισθάνεσαι και να λες ό,τι νιώθεις, γιατί εκείνοι που ενοχλούνται δεν έχουν σημασία κι εκείνοι που έχουν σημασία δεν ενοχλούνται! Πάντα δίπλα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!»

-advertising-

Τον Ιούνιο του 2021 η ΠΑΕ ΟΦΗ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ντύνοντας το λογότυπό της ομάδας στα χρώματα του Pride Month. Καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν είχε διανοηθεί, ούτε τολμήσει να πράξει κάτι τέτοιο.

Σήμερα, η ΠΑΕ ΟΦΗ, όχι μόνο έντυσε το σήμα της ομάδας στα χρώματα του Pride Month, αλλά είχε την έμπνευση να δώσει τον ίδιο χρωματισμό στους αριθμούς στην πλάτη της φανέλας και αντί για τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, να γράψει PRIDE MONTH, απευθύνοντας το εξής μήνυμα: «Να είσαι ό,τι αισθάνεσαι και να λες ό,τι νιώθεις, γιατί εκείνοι που ενοχλούνται δεν έχουν σημασία κι εκείνοι που έχουν σημασία δεν ενοχλούνται! Πάντα δίπλα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο!».

Ένα απλό και υπέροχο μήνυμα, που θα έπρεπε να είναι μία αυτονόητη κίνηση, όπως συμβαίνει στο εξωτερικό με όλες σχεδόν τις ομάδες, καθιστά τον ΟΦΗ παράδειγμα προς μίμηση και ταυτόχρονα μοναχικό καβαλάρη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here