Αρχική CELEBRITIES Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση σε ομοφοβικό μήνυμα που δέχθηκε

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση σε ομοφοβικό μήνυμα που δέχθηκε

- advertising -

Τα σχόλια που ακούστηκαν και είδαμε να «παίζουν» στα social media αυτές τις μέρες γύρω από το συγκεκριμένο συμβάν στο Ίλιον, ήταν αμέτρητα κι από πολλές πλευρές. Και το σχόλιο που δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς ως ανταπάντηση στη δημόσια τοποθέτησή του επί του θέματος, ανήκει στην οπισθοδρομική πλευρά της κοινωνίας.

Όλα, λοιπόν, ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε δημόσια, μετά το σάλο που ξέσπασε γύρω από το οπισθοδρομικό συμβάν στο Ίλιον. «Ωραία αντιμετώπιση, εκπαιδευτική πολύ. Το έβρισε το παιδί κιόλας. Ωραίος άντρας, βαρύς, με πυγμή, ο καθηγητής που ξεσπά και στο παιδί. Εγώ να κάνω μία ερώτηση. Οι εκπαιδευτικοί περνάνε από κάποιο ψυχολογικό τεστ; Να ξέρουμε είναι καλά, δεν είναι, γιατί αν είναι να ξεσπάμε τα απωθημένα στο παιδί, δηλαδή καλύτερα να μείνει χωρίς τραύμα το παιδάκι και ας μη μάθει και ποτέ μαθηματικά. Δεν το πιστεύω ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επίσης ο καθηγητής αυτός θα φύγει φαντάζομαι από Ελλάδα; Θα γίνει κάτι; Είμαστε ακόμα στο τι θα πει ο κόσμος και σε κάτι ταμπέλες», ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.

-advertising-

Ο Νίκος Μουτσινάς κοινοποίησε αρχικά στον λογαριασμό του στο Instagram το ομοφοβικό μήνυμα το οποίο αναφέρει: «Επειδή είσαι μια π*στρ δηλωμένη δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τα… σαν εσένα. Όχι κύριε Μουτσινά δεν έπρεπε να πάει το αγοράκι με φούστα στο σχολείο και πολύ καλά έκανε ο δάσκαλος και το έδιωξε. Αν δεν σας αρέσει να πάτε στην Αγγλία. Εγώ προσωπικά θα έδερνα και τους γονείς του που το άφησαν να έρθει έτσι στο σχολείο. Δεν έχουν μόνο τα…. δικαιώματα. Άντε…..».

«Ο τύπος (άντρας) μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άντρας, να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε και τους γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει με φούστα στο σχολείο και παρακινεί εμένα (ως δηλωμένη π…….) να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του», απάντησε στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς.

Το περιστατικό θίχτηκε από τον ίδιο και στον αέρα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου. «Τα νέα είναι ωραία. Οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα “σε τι χώρα ζούμε υπέροχη;”. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται!»

Ανέβασα ένα στόρι γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε και με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα.

Το ανέβασα, για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο.

Επίσης, το πάρα πολύ πετυχημένο ότι “δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που….ες, να έχετε μόνο δικαιώματα”. Οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Δεν γίνονται γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει.

Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι. Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω.

Ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here