Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Ο Lewis Hamilton φόρεσε κράνος με σήμα LGBTQ+ στα δοκιμαστικά του Μπαχρέιν

Ο Lewis Hamilton φόρεσε κράνος με σήμα LGBTQ+ στα δοκιμαστικά του Μπαχρέιν

- advertising -

Ο επτά φορές Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1,Lewis Hamilton  φρόντισε από τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν να στείλει και πάλι ένα μήνυμα. Στα ελεύθερα δοκιμαστικά, λοιπόν, στο Σακχίρ του Μπαχρέιν ο Χάμιλτον φόρεσε ένα κράνος με τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Προσφάτως και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη, είχε εκφράσει δημοσίως την πεποίθησή του ότι η F1 πρέπει να δίνει το παράδειγμα και να έχει θετικό αντίκτυπο, στέλνοντας τα μηνύματά της με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τις χώρες που επισκέπτεται και ιδιαίτερα ορισμένες από αυτές της Ασίας που έχουν υπερβολικά συντηρητικές αντιλήψεις.

Το κράνος δεν παραβίασε τους κανόνες της FIA σχετικά με τους οδηγούς που έκαναν πολιτικές τοποθετήσεις, ενώ είναι πολλές οι φορές που ο Λιούις Χάμιλτον έχει έρθει ανοιχτά σε κόντρα τόσο με τη διοργανώτρια αρχή όσο και με διάφορες χώρες. Μάλιστα, ο Βρετανός οδηγός βγήκε «νικητής» σε άλλη μια μονομαχία, αφού του χορηγήθηκε ιατρική εξαίρεση για να διατηρήσει το piercing στη μύτη του την ώρα που οδηγεί.

-advertising-
- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here