Αρχική LIFESTYLE Modus Vivendi: The Male Way of Life

Modus Vivendi: The Male Way of Life

- advertising -

Το όνομα της Modus Vivendi εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και αποτελεί ένα δημοφιλές brand σε πολλές χώρες του κόσμου που μας κάνει περήφανους.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, η Modus Vivendi κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1989 από τον Έλληνα Σχεδιαστή Χρήστο Μπιμπίτσο ως μια πιο προσαρμοσμένη προσέγγιση σε αποκλειστικά ανδρικά εσώρουχα, μαγιό, activewear & loungewear.

Όλα τα ενδύματα της σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Από τα υψηλής ποιότητας υφάσματα, μέχρι την αποκλειστική σχεδίαση στο χέρι και τις πολυτελείς συσκευασίες, δεν περιμένετε τίποτα παρά το καλύτερο.

-advertising-

Σεβόμενη τη διαφορετικότητα, η Modus Vivendi δημιουργεί Μοναδικές Συλλογές εσωρούχων, μαγιό,και αξεσουάρ το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, όλα σχεδιασμένα σε εντυπωσιακά μοτίβα και χρώματα εξαιρετικής ομορφιάς.

Το motto «Modus Vivendi Male Way of Life» επαναπροσδιορίζει τα ανδρικά εσώρουχα με κομψότητα, αυθεντικότητα και εκκεντρικά σχέδια και το στηρίζει με προσωπική φροντίδα και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση.

Εξερεύνησε το υπέροχο e-shop της και διάλεξε ανάμεσα σε χιλιάδες υπέροχα κομμάτια δώρα για τον ευατό σου ή τους φίλους σου. Ανακάλυψε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές που η Modus Vivendi κάνει στο ελληνικό κοινό αλλά και ειδικές θεματικές προσφορές.

Και μην ξεχνάτε!! H Modus Vivendi δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του gayhellas.gr να κερδίσουν έκπτωση 15% σε κάθε παραγγελία τους, χρησιμοποιώντας τον κωδικό GH15

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here