Αρχική FASHION Modus Vivendi: Leather Legacy Line Vol. II Campaign

Modus Vivendi: Leather Legacy Line Vol. II Campaign

- advertising -

Όταν η χώρα των θαυμάτων συναντά τη δερμάτινη γη Η Modus Vivendi παρουσιάζει τον τόμο II της σειράς Leather Legacy Line. Γιατί ακόμα και το δερμάτινο φετίχ κρύβει μεγάλο όγκο ρομαντισμού. Είτε κρύβεστε μέσα στο δάσος είτε εκφράζετε ελεύθερα τις εσωτερικές σας επιθυμίες και πάθη, μπορείτε να το κάνετε με στυλ

. Η προφανής επιλογή του μπλε του κοβαλτίου και του παθιασμένου κόκκινου, αγκαλιάζει οποιεσδήποτε ανάγκες BDSM, αλλά ενώ άλλοι σας δείχνουν, αγνό κρέας, Modus Vivendi που σερβίρει λίγη τέχνη. Ελέγξτε ολόκληρη τη σειρά και επιλέξτε τα σχέδια που σας αρέσουν περισσότερο και επενδύστε σε μερικά αντικείμενα πραγματικής αξίας για την κουαρνταρόμπα σας.

-advertising-

The Modus Vivendi Leather Legacy Line Vol. II, διαθέτει μια σειρά από λειτουργικά κουμπιά πίεσης στη θήκη με το λογότυπο Modus Vivendi σε μια ετικέτα νικελίου που κρέμεται στο μπροστινό μέρος. Αυτή η σειρά είναι κατασκευασμένη από πολυεστερικό ύφασμα pelle και με την εξαιρετικά απαλή και άνετη αίσθηση του δέρματος, σας βοηθά να εκφράσετε ελεύθερα τις εσωτερικές επιθυμίες και τα πάθη σας στο φετίχ.

The Leather Legacy Line Vol. Το II αποτελείται από boxers, briefs, tanga briefs, low cut briefs, jockstraps, tanktop & shirts,που είναι διαθέσιμα σε μπλε και κόκκινο χρώμα. Μοναδικά και κομψά κομμάτια έτοιμα για εξερεύνηση.

Τα Modus Vivendi Leather Legacy Line Vol. Το II είναι διαθέσιμα από 25,00€ και μπορείτε να ανακαλύψετε τα προϊόντα εδώ.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here