Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Κωνσταντίνος Τζούμας σε δημοσιογράφο: «Άντε φύγε από εδώ ανόητη»

Κωνσταντίνος Τζούμας σε δημοσιογράφο: «Άντε φύγε από εδώ ανόητη»

- advertising -

Μιλώντας στo «Πρωινό» σχετικά με τις σεξιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών, ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωνσταντίνος Τζούμας, είπε μεταξύ άλλων πως «έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι».

«Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως» συμπλήρωσε, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Σήμερα το πρωί ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και ήταν εξίσου εριστικός και προκλητικός.Αρχικά υπογράμμισε για τη δήλωσή του σχετικά με τις γυναικοκτονίες: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

-advertising-

Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να ξεσπά εναντίον της: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

«Δεν πρέπει να πείτε μία συγγνώμη στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;» ρώτησε ο Νίκος Ρογκάκος.

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ», ανέφερε γελώντας ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here