Αρχική FASHION King Cheetah Line by Modus Vivendi

King Cheetah Line by Modus Vivendi

- advertising -

Η King Cheetah Line έχει να κάνει με το συμβολισμό της μετάβασης από τον αστικό τρόπο ζωής, σε έναν πιο ισορροπημένο και φυσικό τρόπο ζωής. Οι τρεις μοναδικές γραμμές που εμφανίστηκαν στην King Cheetah, αντιπροσωπεύουν αυτούς τους δρόμους που πρέπει να προσαρμόζουμε συνεχώς για να επιβιώσουμε αλλά και να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας. Συνήθως τρέχουμε μακριά από τα προβλήματά μας, ενώ θα έπρεπε να τρέχουμε απέναντί ​​τους, να τα λύνουμε. Γι’ αυτό, να είσαι δυνατός και να το κάνεις πάντα με χαρά και στυλ.

Σέξι και μοναδικά σχέδια, φτιαγμένα μόνο για άνδρες με αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βρείτε πολλά κομμάτια που είναι φτιαγμένα από ζακάρ υφάσματα, πλεκτά με μεταλλικά νήματα και συνδυασμένα με εμπριμέ τρίγωνα πουγκάκια ή ρίγες. Αυτά τα πολυτελή κοσμήματα σώματος θα σας δώσουν τη σιδερένια θέληση, να επιτύχετε τα επιτεύγματα της ζωής σας.

Η σειρά αποτελείται από σλιπ, σλιπ tanga, σλιπ,jockstraps, μπόξερ, φανελάκι και παντελόνι που είναι διαθέσιμα σε gun-metal & rose-gold χρώματα. Μοντέρνα και κομψά κομμάτια έτοιμα για εξερεύνηση.

-advertising-

Η σειρά Modus Vivendi King Cheetah είναι διαθέσιμη από 24,00€ και μπορείτε να ανακαλύψετε τα προϊόντα εδώ.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here