Αρχική CELEBRITIES Η απάντηση του Καρόλου στην Νταϊάνα: «Μπορεί να είμαι γκέι» – Για...

Η απάντηση του Καρόλου στην Νταϊάνα: «Μπορεί να είμαι γκέι» – Για την ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή τους

- advertising -

Στις 8 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη βιογραφία του βασιλιά Καρόλου Γ’ «The King: The Life of Charles III», στην οποία ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Κρίστοφερ Άντερσεν αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι στον γάμο Καρόλου – Νταϊάνας.

«Οι συγκρούσεις μεταξύ της Νταϊάνα και του Τσαρλς ήταν πλέον τόσο ωμές που «η βία φαινόταν αναπόφευκτη», αποκαλύπτει ένας σωματοφύλακας του ζευγαριού στο βιβλίο.

-advertising-

Ένας από τους υπηρέτες του Καρόλου θυμάται ότι είδε την Νταϊάνα «να εκτοξεύει βρισιές και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με την Καμίλα».

Ο υπηρέτης παρακολουθούσε καθώς η Νταϊάνα «κυνηγούσε» τον σύζυγό της «στους διαδρόμους, τις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο» στο εξοχικό καταφύγιο του Καρόλου, το Highgrove House, γράφει ο Άντερσεν.

«Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;» φέρεται να έλεγε η Νταϊάνα στον σύζυγό της, ο οποίος «είχε μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση», από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984.


Με τον Κάρολο να απαντάει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο: «Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι», ενώ απαιτούσε, σύμφωνα με το βιβλίο, από τη σύζυγό του σεβασμό αντίστοιχο της θέσης του: «Ξέρεις ποιος είμαι;» ρώτησε τη γυναίκα του και «η Νταϊάνα απάντησε ότι ήταν ένα γ@@@ ζώο”», γράφει ο Άντερσεν. «Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς!» του φώναζε. «Ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου, θα το κοιτάξω προσεκτικά», φέρεται να του έλεγε.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here