Η απάντηση του Καρόλου στην Νταϊάνα: «Μπορεί να είμαι γκέι» – Για την ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή τους

Στις 8 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη βιογραφία του βασιλιά Καρόλου Γ’ «The King: The Life of Charles III», στην οποία ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Κρίστοφερ Άντερσεν αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι στον γάμο Καρόλου – Νταϊάνας.

«Οι συγκρούσεις μεταξύ της Νταϊάνα και του Τσαρλς ήταν πλέον τόσο ωμές που «η βία φαινόταν αναπόφευκτη», αποκαλύπτει ένας σωματοφύλακας του ζευγαριού στο βιβλίο.

Ένας από τους υπηρέτες του Καρόλου θυμάται ότι είδε την Νταϊάνα «να εκτοξεύει βρισιές και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με την Καμίλα».

Ο υπηρέτης παρακολουθούσε καθώς η Νταϊάνα «κυνηγούσε» τον σύζυγό της «στους διαδρόμους, τις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο» στο εξοχικό καταφύγιο του Καρόλου, το Highgrove House, γράφει ο Άντερσεν.

«Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;» φέρεται να έλεγε η Νταϊάνα στον σύζυγό της, ο οποίος «είχε μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση», από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984.


Με τον Κάρολο να απαντάει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο: «Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι», ενώ απαιτούσε, σύμφωνα με το βιβλίο, από τη σύζυγό του σεβασμό αντίστοιχο της θέσης του: «Ξέρεις ποιος είμαι;» ρώτησε τη γυναίκα του και «η Νταϊάνα απάντησε ότι ήταν ένα γ@@@ ζώο”», γράφει ο Άντερσεν. «Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς!» του φώναζε. «Ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου, θα το κοιτάξω προσεκτικά», φέρεται να του έλεγε.

Check Also

Οι πιο σέξι Αυστραλοί πυροσβέστες φωτογραφήθηκαν και πάλι ημίγυμνοι

Οι πιο σέξι και fit πυροσβέστες της Αυστραλίας ξαναχτυπούν με μια νέα φωτογράφιση για το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *