Αρχική CELEBRITIES Ο Joe Locke του Heartstopper στέλνει ένα όμορφο μήνυμα στους νέους queer...

Ο Joe Locke του Heartstopper στέλνει ένα όμορφο μήνυμα στους νέους queer θαυμαστές του

- advertising -

Βασισμένο σε ένα graphic novel της Alice Oseman, το Heartstopper ακολουθεί το εφηβικό ειδύλλιο μεταξύ του Charlie Spring (τον ρόλο του Joe Locke) και του Nick Nelson (που υποδύεται ο Kit Connor).

Ο Locke τόνισε πόσο ενθουσιασμένος είναι που εκπροσωπεί την queer αγάπη σε μια  συνέντευξη στο GQ .

«Λατρεύω το πόσο ασυγχώρητη είναι η queer αγάπη στο Heartstopper », είπε. «Οι χαρακτήρες δεν λυπούνται ποτέ για το ποιοι είναι και ποτέ δεν ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Είναι τόσο δυναμικό να βλέπεις».

-advertising-

«Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέρος μιας παράστασης που ελπίζουμε ότι θα ανοίξει πόρτες για άλλους ανθρώπους να νιώθουν πιο άνετα να γράφουν queer ιστορίες», συνέχισε. «Θέλω το νεότερο queer κοινό να γνωρίζει ότι δεν πειράζει να γιορτάζει αυτό που είναι. Η παραξενιά είναι όμορφη».

Στους νεαρούς θαυμαστές που, όπως ο Τσάρλι, είναι ερωτευμένοι με κάποιον στην ντουλάπα, ο Λοκ έδωσε την εξής συμβουλή: «Να είστε υποστηρικτικοί και υπομονετικοί. Ο καθένας είναι στο δικό του ταξίδι. Είναι σημαντικό και για τους δύο ανθρώπους να δίνουν προτεραιότητα στον εαυτό τους, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια ζωή μαζί και βρίσκουν άνεση ο ένας μέσα στον άλλον».

Ο Joe Locke, 18 ετών, έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην  υποκριτική στο Heartstopper – αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο  τελευταίο έτος σπουδών στο γυμνάσιο του στο Isle of Man.

Είπε ότι συνδέθηκε αμέσως με τον Τσάρλι όταν διάβασε το σενάριο.

«Η ιστορία του Τσάρλι είναι αφηγήσιμη για τόσους πολλούς queer ανθρώπους», είπε ο Λοκ. «Τη δεύτερη που διάβασα το σενάριο, είδα τον Τσάρλι ως μια πιο εσωστρεφή εκδοχή μου».

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here