Αρχική FASHION H Leather Legacy Line by Modus Vivendi

H Leather Legacy Line by Modus Vivendi

- advertising -

Καθαρίστε το μυαλό σας, φορέστε τα αγαπημένα σας εσώρουχα και δώστε λίγη αγάπη για τον εαυτό σας. Διαστρεβλωμένη πραγματικότητα και θέα στον κόσμο των ψευδαισθήσεων. Η σειρά Leather Legacy είναι εδώ για να αντικατοπτρίσει αυτό που σκέφτεστε για τον εαυτό σας και τον κόσμο. Ποιος είσαι πραγματικός εσύ και πόσο όμορφος φαίνεται ο κόσμος μέσα από τα μάτια σου; Απελευθερώστε την καλύτερη εκδοχή του οράματος και αγαπήστε τον εαυτό σας πριν από οτιδήποτε άλλο. είναι ο μόνος τρόπος.

Η Leather Legacy Line είναι εδώ για εσάς. Αφήστε το περιεχόμενο να σας συνεπάρει και να σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Μπορείτε να βρείτε ετικέτες νικελίου που κρέμονται στο μπροστινό μέρος και μια σειρά λειτουργικών κουμπιών.

-advertising-

Η εξαιρετικά απαλή και άνετη αίσθηση δερμάτινης εμφάνισης κάνει αυτά τα κομμάτια ακαταμάχητα και τέλεια για να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά του σώματος.

Τα σχέδια που είναι κατασκευασμένα από υφάσματα από πολυεστέρα filam pelle διατίθενται σε χακί & καμήλο. Η Leather Legacy περιλαμβάνει jockstraps, bottomless, low cut briefs, tanga briefs, classic briefs, boxers, tanktops, shirts και aprons

Credits

Kris Micallef @krismicallefphoto / Videographer: Jeremy Debattista @jezzadeb / Models: Anton Schembri @antonschembri & Raphael Pace @raphaelpace / Agency: Island Talent Agency @islandtalentagency / Campaign: Leather Legacy / Location: Malta

Υπέροχα και κομψά κομμάτια έτοιμα για εξερεύνηση.

Η Leather Legacy Line by Modus Vivendi διατίθεται από 29,00 € και μπορείτε να ανακαλύψετε τα προϊόντα εδώ.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here