Αρχική CULTURE 23ο Διεθνές Φεστιβάλ GLAD Ταινιών

23ο Διεθνές Φεστιβάλ GLAD Ταινιών

- advertising -

Το 23ο διαγωνιστικό, Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης GLAD Ταινιών (γκέι – λεσβιακό – ασύμμετρο – ποικιλόμορφο), θα διεξαχθεί κατα τις ημερομηνίες 18 με 21 Νοεμβρίου στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα ταινιών αποτελείτε απο 38 ταινίες και μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω συνδεσμο: https://gladfest.eu/

Το κόστος των προβολών ανέρχεται στα 5 ευρώ και χωρίζεται σε δυο μέρη ανά ημέρα.

-advertising-

Απογευματινές προβολές στις 6μμ εως 9μμ
Βραδινές προβολές στις 9:15μμ εως 11:30μμ

Εξαίρεση αποτελεί η Κυριακή 21 Νοεμβρίου όπου θα υπάρχει και μεσημεριανό πρόγραμμα προβολών στις 11:45πμ με 2:30μμ με ελεύθερη είσοδο.

Η αγορά εισιτηρίων για τις προβολές μπορούν να γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην online πλατφόρμα μας : https://filmfreeway.com/lgbtq-iff/tickets

Δεν θα υπάρχει πωλητήριο στην αίθουσα προβολών.


Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα απονεμηθεί το Βραβείο Κοινού.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης GLAD Ταινιών ξεκίνησε το 1999 συνεργαζόμενο ή στηριζόμενο από το «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης» και συνεχίζει αδιάλειπτα την δράση του.
Φορέας του είναι η εθελοντική, μη κερδοσκοπική εταιρία «Σύμπραξη για το Κοινωνικό Φύλο» που δραστηριοποιείται χάριν της προσφοράς των μελών της, των φορέων που την στηρίζουν αλλά καιτων εθελοντών και εξωτερικών συνεργατών της.

Κατα την διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρξει και Έκθεση Ζωγραφικής των Καλλιτεχνών Ανδρέας Παύλου , Χρύσα Ταντανάση και Φόνη Τσιγδέμογλου-Αφεντούλη

Για την είσοδο στην αίθουσα θα χρειαστεί να έχετε μαζί πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ασθενείας καθώς και κάποιο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο). Απαραίτητη επίσης είναι η μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σας στους χώρους του φεστιβάλ. Η πληρότητα της αίθουσας είναι στο 50%.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here