Αρχική CELEBRITIES Eurovision 2021: Μεγάλη Νικήτρια η Ιταλία – Η Ελλάδα στην 10η θέση.H...

Eurovision 2021: Μεγάλη Νικήτρια η Ιταλία – Η Ελλάδα στην 10η θέση.H Κύπρος στην 16η θέση

- advertising -

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στο Ahoy arena του Ρότερνταμ ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την Ιταλία. Στη 10η θέση η Ελλάδα με τη Stefania και το τραγούδι “Last Dance”,στη 16η θέση η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι “El Diablo”.

Οι τέσσερις παρουσιαστές της βραδιάς, Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Jan Smit και Nikkie Tutorials καλώς όρισαν κοινό και τηλεθεατές για ακόμη μία φορά από το Ahoy arena του Ρότερνταμ και έδωσαν το σήμα για να ξεκινήσει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι “El Diablo”άνοιξαν τον φετινό διαγωνισμό, ενώ ο Άγιος Μαρίνος με τη Senhit και το “Adrenalina”, έκλεισε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς.

-advertising-

Η Stefania που εκπροσώπησε την Ελλάδα μας με το τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn “Last Dance” εμφανίστηκε στη 10η θέση.

Στην φετινή είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το περίφημο και διαφημισμένο project “Rock the Roof” κατά το οποίο παλιοί νικητές του διαγωνισμού ερμήνευσαν τις συμμετοχές τους τοποθετημένοι σε ταράτσες γνωστών κτιρίων της Ολλανδίας. Πρωταγωνιστούν η Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), η Getty Kaspers από τους Teach-In (Ολλανδία 1975), η Sandra Kim (Βέλγιο 1986), οι Lordi (Φινλανδία 2006), ο Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015) και φυσικά η δική μας, λαμπερή Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005).

Στη συνδυαστική ψηφοφορία επιτροπών και κοινού αναδείχθηκε νικήτρια της 65ης Eurovision, με 524 βαθμούς η Ιταλία, ενώ τη πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν η Γαλλία και η Ελβετία με 499 βαθμούς και 432 βαθμούς αντίστοιχα.

Η Ελλάδα κατέκτησε την 10η θέση (170 βαθμοί)

Η Κύπρος την 16η θέση (94 βαθμοί).

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here