Αρχική CULTURE Συναυλία αλληλεγγύης για την κοινωνική κουζίνα «El Chef»

Συναυλία αλληλεγγύης για την κοινωνική κουζίνα «El Chef»

- advertising -

Μια συναυλία αλληλεγγύης σε live streaming μετάδοση κατά την οποία όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά με όποιο ποσό μπορεί σε τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται παρακάτω, προκειμένου να ενισχυθεί η δράση της συλλογικής κουζίνα El Chef  και να συνεχίσει να μαγειρεύει καθημερινά για δεκάδες συνανθρώπους μας.

Παρασκευή 9 Απριλίου στις 22:00

Live streaming από τη σελίδα facebook.com/Μανώλης Ρακιντζής 

Μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους σε μία συναυλία αλληλεγγύης σε live streaming μετάδοση κατά την οποία όποιος θέλει θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά με όποιο ποσό μπορεί σε τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται παρακάτω, προκειμένου να ενισχυθεί η δράση της κουζίνας και να συνεχίσει να μαγειρεύει καθημερινά για δεκάδες συνανθρώπους μας. Με τα χρήματα που θα μαζευτούν, οι μουσικοί που οργανώνουν τη συναυλία μαζί με τους ανθρώπους της El Chef θα αγοράσουν απαραίτητα για την κουζίνα τρόφιμα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Παρουσίαση:
Ζαχαρίας Ρόχας

-advertising-

Συμμετέχουν αλφαβητικά:
Θοδωρής Κοτονιάς
Αργύρης Λούλατζης
Σαβέρια Μαργιολά
Χρήστος Νινιός
Μανώλης Ρακιντζής
Βασίλης Ράλλης
Σταύρος Σιόλας
Αγγέλω Σφέτσου
Νίκος Ψημίτης
Idra Kayne
Mc Yinka

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Μανώλης Ρακιντζής: Ακ. κιθάρα
Γιώργος Μιγδάνης: Ηλ.κιθάρα
Παναγιώτης Μπάρλος: Βιολί
Παντελής Λεγάκης: Πιάνο, πλήκτρα
Πάνος Γεωργακόπουλος: Τύμπανα
Γιάννης Σούλτης: Μπάσο

Παραγωγή-Μουσική επιμέλεια:
Μανώλης Ρακιντζής

Στοιχεία λογαριασμού – ελεύθερη συνεισφορά:
Alpha bank
ΙΒΑΝ: 
GR63 014 0364 0364 0021 0110 7971
Λογαριασμός: 364-002101-107971
Όνομα δικαιούχου: Κισκήρα-Μπαρτσώκα Δανάη

Συλλογική κουζίνα El Chef

Η Συλλογική κουζίνα EL CHEF ξεκίνησε τη δράση της το 2008 θέλοντας να κάνει πράξη την έννοια της συν+τροφικότητας και να προάγει το πνεύμα της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και του αγώνα. Με έδρα το Στέκι Μεταναστών, στην οδό Τσαμαδού 13Α-15 στα Εξάρχεια όπου συνυπάρχει με άλλες συλλογικότητες και δράσεις μαγειρεύει καθημερινά για να καλύψουν ανάγκες, συνεχώς αυξανόμενες, συνανθρώπων μας και συνεργάζονται και με άλλες συλλογικότητες που συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις. Η συλλογική κουζίνα El Chef δεν αποτελεί φιλανθρωπική δράση, δεν αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που πλήττονται ως δυστυχείς πεινασμένους ή αναξιοπαθούντες, προσφέροντάς τους «ένα πιάτο φαϊ». Αντίθετα πιστεύει ότι αυτές οι λογικές αναπαράγουν το πρόβλημα. Σκοπός της είναι να ενεργήσουμε όλοι μαζί, να καλλιεργήσουμε την αντίσταση και την αλληλεγγύη, να εμπνευστούμε και να διαμορφώσουμε άλλες μορφές κοινωνικής πραγματικότητας που θα μας απελευθερώνουν και θα μας κάνουν πιο δυνατούς.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here