Αρχική LIFESTYLE Only4men by Dr Ν.Ντουντουλάκης

Only4men by Dr Ν.Ντουντουλάκης

- advertising -

Ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης, βιώνοντας και κατανοώντας την ανάγκη των αντρών ασθενών του αλλά και φίλων του για φροντίσουν ιατρικά την εμφάνιση τους, δίχως την αμηχανία της παραμονής του σε ένα χώρο που τον μοιράζονται με γυναίκες σχεδίασε και δημιούργησε το πρόγραμμα “Only4Men”.

Αν εξετάσουμε  την ιστορία τόσο τη σύγχρονή όσο και στην αρχαιότητα, τα αντρικά πρότυπα ομορφιάς πάντα υπήρχαν καθορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ο άντρας αντιμετωπιζόταν τόσο από το άλλο φύλο όσο και από τους ομόφυλους του. Κατά την αρχαιότητα σχεδόν σε όλους τους λαούς παρατηρούμε ότι οι άντρες στόλιζαν το πρόσωπο και το κεφάλι τους με τα διαθέσιμα για την εποχή μέσα είτε για να προσελκύσουν ερωτικό σύντροφο είτε για να επιδείξουν πλούτο και εξουσία.

Στον 20 αιώνα όμως και για αρκετές δεκαετίες η ομορφιά και φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης θεωρούνταν ως υποχρέωση και προνόμιο του γυναικείου φύλου. Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο άντρας διεκδικεί πλέον για τον εαυτό του το δικαίωμα στη φροντίδα του εαυτού του και στη διατήρηση της νεότητας του. Η επίσκεψη στον πλαστικό και επανορθωτικό χειρουργό δεν αποτελεί πλέον ταμπού. Όλο και περισσότεροι άντρες καταφεύγουν σε επεμβατικές μεθόδους προκειμένου να διορθώσουν κάποια ατέλεια στο πρόσωπο τους ή στο σώμα, εκ γενετής ή επίκτητη.

-advertising-

Το Only4Men είναι το νέο ιατρικό πρόγραμμα του ιατρείου του και αφορά στο σύνολο των ιατρικών και αισθητικών υπηρεσιών, σχεδιασμένων αποκλειστικά και μόνο για άντρες, σε μέρες και ώρες αφιερωμένες αποκλειστικά και μόνο σε άντρες. Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες, υψηλού επιπέδου, με χαρακτήρα άμεσο, διακριτικό και φιλικό, προς τον άντρα ασθενή και με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Οι πλειοψηφία των αντρών που ζητάνε τη συνδρομή ενός πλαστικού και επανορθωτικού Χειρουργού επιθυμεί να αντιμετωπίσει επεμβατικά προβλήματα που σχετίζονται με την εικόνα του σώματος ή/και του προσώπου τους. Λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική , επεμβάσεις κοιλιοπλαστικής, μηροπλαστικής επεμβάσεις μαστών αλλά και επεμβάσεις αποκατάστασης από την παχυσαρκία είναι εκείνες που περισσότερο προτιμούν οι άντρες.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η αύξηση των αντρών που απευθύνονται στον Πλαστικό Χειρουργό προκειμένου να υποβληθούν σε κάποια αισθητική επέμβαση στα γεννητικά όργανα. Οι επεμβάσεις τέτοιου είδους έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να αποτελούν ταμπού. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζουν ότι, ανεξάρτητα με το αν θα αποφασιστεί η όχι κάποια επέμβαση, θα αντιμετωπιστούν με σεβασμό, διακριτικότητα και ανοικτό μυαλό. Ανάλογα την περίπτωση και όπου απαιτείται ο ιατρός συνεργάζεται με ομάδα εξειδικευμένων ιατρών σε ανδρολογικα προβλήματα.

Σήμερα με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης και την ανάπτυξη νέων χειρουργικών τεχνικών, όπου καθιστούν πραγματικά ανώδυνες και αναίμακτες (χωρίς απώλειες αίματος) και τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ένας άντρας να στερεί από τον εαυτό του την ευκαιρία να ζήσει έτσι όπως το επιθυμεί τη ζωή του σε ένα σώμα που να  τον ικανοποιεί και να τον εμπνέει

Επεμβατικές Θεραπείες προσώπου

Πολλές επεμβατικές θεραπείες είναι κοινές τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες,  εκείνο όμως που διαφοροποιείται είναι οι στόχοι ως προς το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση των ανδρών, αφενός η δομή του αντρικού προσώπου είναι διαφορετική και άρα διαφοροποιούνται, ως ένα βαθμό οι χειρουργικές τεχνικές

·         Ρυτιδοπλαστική

·         Βλεφαροπλαστική

·         Ρινοπλαστική

·         Ώτοπλαστική

·         Εμφύτευση μαλλιών

Μη επεμβατικές Θεραπείες Προσώπου

Οι έντονοι ρυθμοί, η σωματική και ψυχολογική κούραση, οι πολλαπλές απαιτήσεις της καθημερινότητας του σύγχρονου άντρα, αποτυπώνονται και στο πρόσωπο του, αγριεύονται τα χαρακτηριστικά του και κάνοντας το να δείχνει μεγαλύτερο σε ηλικία, επιβαρύνοντας τόσο την εικόνα του όσο και τη διάθεση του. Για το λόγο αυτό ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης δημιούργησε ειδικά  θεραπευτικά πρωτόκολλα για τον άντρα, σεβόμενος τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αντρικού προσώπου αλλά και τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτει. Τα πρωτόκολλα αυτά στοχεύουν στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση και την αντιμετώπιση άλλων επιμέρους προβλημάτων.

·         Θεραπείες Αντιγήρανσης και Ενυδάτωσης

·         Ενέσιμες Θεραπείες (Botox, Υαλουρονικό,)

·         Θεραπείες Μαλλιών

·         Θεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες

·         Θεραπεία ακμής

·         HIFU MEDICAL THERAPY FOR FACE

·         Αντιμετώπιση πανάδων και ευρυαγγειών με ιατρικό μηχάνημα ND YANG

·         Αποτρίχωση

·         Θεραπείες σύσφιξης και ανόρθωσης του οβαλ του προσώπου και αντιμετώπιση χαλάρωσης

Επεμβατικές Θεραπείες Σώματος

Η εικόνα του σώματος, είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, αποτελεί μία σημαντική πτυχή της εικόνας που έχουμε για τον εαυτό μας. Στις σύγχρονες κοινωνίες η έννοια της αποδοχής ενός άντρα συνδέεται στενά με την εξωτερική του εικόνα και κυρίως με το σώμα και την σχέση που έχει με αυτό.

·         Κοιλιοπλαστική

·         Γυναικομαστία- Επεμβάσεις μαστών

·         Λιπογλυπτική

·         Βραχιονοπλαστική

·         Πλαστική Αποκατάσταση της Παχυσαρκίας

·         Πλαστική Γεννητικών Οργάνων

Μη επεμβατικές Θεραπείες Σώματος

Αντιμετώπιση Τοπικού Πάχους

HIFU BODY MEDICAL THERAPY

CRYOLIPOLISIS

CAVITATION

EMS-για σύσφιξη, αύξηση μυϊκού τόνου, μείωση λίπους

Αποτρίχωση σώματος

Ακμή σώματος

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here