Αρχική CELEBRITIES Δημήτρης Αποστόλου: “Η αγάπη γενικώς αντιμετωπίζεται με μία δυσανεξία”

Δημήτρης Αποστόλου: “Η αγάπη γενικώς αντιμετωπίζεται με μία δυσανεξία”

- advertising -

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αποστόλου καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασε τη σκηνή με το φιλί, που αντάλλαξαν δύο πρωταγωνιστές στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς»,μετά τον “θόρυβο” που προκάλεσε σε κάποιους.

«Είναι δυσάρεστο το ότι αυτό το πράγμα μας απασχολεί ακόμα και σήμερα. Δηλαδή το αυτονόητο, η αγάπη, ο ενθουσιασμός, η χαρά, θα έπρεπε να είναι μια ιστορία που να μην αφορά κανέναν. Είναι όλοι οι άνθρωποι, πώς ακριβώς βγαίνει η ψυχούλα τους. Ζούμε σε δύσκολες εποχές, όπου η αγάπη γενικώς αντιμετωπίζεται με μία δυσανεξία. Αυτή λοιπόν η δουλειά σκοπό δεν είχε ούτε να δείξει μια κορεκτίλα, ούτε να πάμε να κάνουμε κηρύγματα», είπε χαρακτηριστικά στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Πριν από πολλά χρόνια είχα μια σκέψη ένα βράδυ, ότι αν με χτυπήσει ένα αμάξι αύριο, τι θα έχουν να θυμούνται από εμένα. Είπα, λέγε την αλήθεια εκεί που μπορείς, εκεί που την αντέχουν, εκεί που έχει λόγο να υπάρχει και άσε το υπόλοιπο πέρα. Αυτό το ακολούθησα και μία μέρα που συζητάγαμε με τον Αλέξανδρο τι θα κάνουμε την “Τούρτα της μαμάς”, λέω τι μας λείπει; Και έτσι αρχίσαμε σιγά σιγά και φέραμε ένα νέο χαλί, όπου θα έπρεπε να παίξουν παιδιά, οικογένειες, να χαρούν φίλοι, να κλάψουν, να κάνουν οτιδήποτε κάνει κάποιος άνθρωπος σε ένα χαλί και είπαμε ότι μπορεί να είναι η τελευταία μας δουλειά, ας πούμε αυτό που έχουμε μέσα μας στην ψυχή μας. Όταν τελείωσε το προχθεσινό επεισόδιο με πήραν κάποιοι φίλοι οι οποίοι μου συζήτησαν πώς μας άφησε η ΕΡΤ και μιλάτε έτσι. Όχι το φιλί, αλλά το πώς μιλάμε.

-advertising-

Όταν τελειώσαμε την “Τούρτα” δεν ξέραμε τι είχαμε κάνει. Οι γραφιάδες είναι οι πιο ανασφαλείς άνθρωποι του κόσμου. Το δώσαμε να μας πουν μια γνώμη, όχι για να πάει στην ΕΡΤ, αυτό δεν το είχαμε καν στο μυαλό μας. Μετά από τρεις μέρες μας φώναξαν και τους ρωτάγαμε αν είναι σίγουροι ότι το θέλουν εδώ. Μας είπαν ελεύθερα κάντε ό,τι θέλετε»

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here