Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Coronavirus: «Απομονωμένος με τους ομοφοβικούς γονείς μου»

Coronavirus: «Απομονωμένος με τους ομοφοβικούς γονείς μου»

- advertising -

Ο 23χρονος χορευτής Sam μίλησε στο BBC για το πώς βιώνει την πανδημία του κορονοϊού. Ο ίδιος βρισκόταν σε περιοδεία, όταν έμαθε πως η παράσταση του ακυρώνεται και πως θσ έπρεπε να επιστρέψει στο πατρικό του.

“Είδα την καριέρα μου να εξαφανίζεται σε μια νύχτα και τώρα έχω κολλήσει στην απομόνωση με δύο ομοφοβικούς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Η μαμά μου πιστεύει πως η ομοφυλοφιλία είναι μια διαβολική ασθένεια και ότι ο διάβολος είναι αυτός που με έκανε γκέι. Προσεύχεται δυνατά κάθε μέρα, ζητώντας απ΄το θεό να με απαλλάξει απ΄την ομοφυλοφιλία και να μου στείλει μια σύζυγο”.

-advertising-


“Πραγματικά δεν έχω πουθενά να πάω και τίποτα να κάνω, πέρα απ΄το να ανέχομαι αυτή την κακοποίηση”.

Ο Sam έκανε coming out στους γονείς τους όσο ήταν στο πανεπιστήμιο, πιστεύοντας πως δε θα επέστρεφε ποτέ στο σπίτι.

Αισθάνομαι πως η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ανθρώπους όπως εγώ μας έχει ξεχασμένους

“Βλέπω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλους αυτούς που είναι απασχολημένοι να καταγράφουν τις στιγμές στο σπίτι τους… κάνοντας γυμναστική, μαγειρεύοντας κλπ, χωρίς όμως να συνειδητοποιούν πως υπάρχουν άτομα σαν κι εμένα που παλεύουν να παραμείνουν ζωντανά“.

“Όχι λόγω του κορονοϊού, αλλά εξ αιτίας της σεξουαλικότητάς τους”.

H Nicky, 19 ετών, είναι βοηθός μάρκετινγκ από το Λονδίνο. Τον Ιανουάριο, έγινε “outed” ως γκει από έναν οικογενειακό φίλο.
Η μητέρα της και ο σύντροφος της της ζήτησαν αμέσως να φύγουν από το σπίτι τους, λέγοντας ότι δεν υποστήριξαν την “απόφαση για τον τρόπο ζωής” της. Της επέτρεψαν να επιστρέψει μόνο όταν αντιμετώπισε προβλήματα ψυχικής υγείας.

“Το να ζεις με την ομοφοβική οικογένειά μου είναι σαν να έχεις συγκάτοικους που δεν σου αρέσει. Δεν τους μιλάς, απλά κάνεις τη ζωή σου”.


“Δεν μου αρέσει να τρώω τα τρόφιμα που η μαμά μου και ο σύντροφος της αγοράζουν, ο σύντροφος της μαμάς μου μιλάει σαν να μην τον ακούω και λέει ότι είμαι αηδιαστική και ελπίζει ότι δεν θα κολλήσει αυτό που έχω. “

Η Nicky είχε προγραμματίσει να μετακομίσει τον Απρίλιο, αλλά επειδή μειώθηκαν πολύ οι ώρες εργασίας στη δουλειά της, δεν είναι πλέον σίγουρη για το αν μπορεί να τα καταφέρει

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here