Αρχική CELEBRITIES Britney Spears: Ρίχνει «τίτλους τέλους» στην καριέρα της;

Britney Spears: Ρίχνει «τίτλους τέλους» στην καριέρα της;

Britney Spears at arrivals for ONCE UPON A TIME ... IN HOLLYWOOD Premiere, TCL Chinese Theatre (formerly Grauman''s), Los Angeles, CA July 22, 2019. Photo By: Elizabeth Goodenough/Everett Collection
- advertising -

Ο Larry Rudolph που είναι manager της Britney Spears απο την δεκαετία του 90,δήλώσε πως η ποπ σταρ είναι ένα βήμα πρίν ανακοινώσει επισήμως την απόφαση της να αποσυρθεί.

Ολα όσα βιώνει η τα τελευταία 13 χρόνια στα χέρια του δυνάστη πατέρα της που εξαιτίας προβλημάτων που έιχε με αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας,ορίστηκε ως διαχειριστής της περιουσίας και της ζωής της και μετά απο τρείς αποτυχημένες δικαστικές προσπάθειες να ανακτήσει τον έλεγχο, έφτασαν την δημοφιλή τραγουδίστρια να θέλει να βάλει τέλος σε όλο αυτό.

Ο James «Jamie» Spears,ως διαχειριστής της δουλειάς και της περιουσίας της Britney,”έκλεινε” τις εμφανίσεις της, χωρίς να τη ρωτήσει και έπαιρνε ποσοστό από αυτές.  Απο το 2018 η Britney έχει σταματήσει τις live on stage εμφανίσεις ως αντίδραση ώστε να σταματήσει ο πατέρας της,ορισμένος ως διαχειριστής της, να πλουτίζει απο αυτές. Μάλιστα πριν απο αυτό υπήρξε διαμάχη μεταξύ τους όταν η Britney Spears θέλησε να κάνει συναυλία στο Λας Βέγκας και ο James Spears δεν το επέτρεψε.

-advertising-

 Ο Larry Rudolph υπέβαλε την παραίτηση του, με επιστολή που έστειλε στους κηδεμόνες της Britney Spears.

“Έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από την τελευταία φορά που επικοινώνησα με την Britney. Με είχε ενημερώσει ότι ήθελε να σταματήσει να δουλεύει, επ’ αορίστου χρόνου.Νωρίτερα σήμερα, έμαθα πως η Britney έχει εκφράσει την πρόθεση της να αποσυρθεί”

Όπως ξέρετε, δεν ήμουν ποτέ μέλος της κηδεμονίας ή του τρόπου που αυτή λειτουργεί. Ως εκ τούτου, δεν ξέρω πολλές από τις λεπτομέρειες της. Είχα προσληφθεί, μετά το σχετικό αίτημα της Britney να βοηθήσω ως ατζέντης και συνεργάτης, την καριέρα της. Ως μάνατζερ της, πιστεύω πως το καλύτερο που μπορώ να κάνω για εκείνη, είναι να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς δεν χρειάζονται πια οι επαγγελματικές μου υπηρεσίες.”

Εαν λοιπόν ισχύσει η απόφαση της Britney Spears,να τερματίσει εδώ την καριέρα της θα έχει ολοκληρωθεί μια από τις πιο επιτυχημένες πορείες καλλιτέχνη,στην ιστορία των ΗΠΑ.

Έξι από τα 9 άλμπουμ που κυκλοφόρησε, βρέθηκαν στην κορυφή των αμερικανικών τσαρτ, ενώ διάφορα δικά της τραγούδια -όπως το Baby one more time και το Oops! I did it again- βοήθησαν ως προς τον προσδιορισμό του ήχου της ποπ, στην αλλαγή της χιλιετίας.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here