Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Blue Horizon: Διάλογοι της ντροπής πλοιάρχου με ύπαρχο για τον Αντώνη

Blue Horizon: Διάλογοι της ντροπής πλοιάρχου με ύπαρχο για τον Αντώνη

- advertising -

Τις τελευταίες ώρες βγαίνουν στην δημοσιότητα αποσπάσματα απο την απολογία του Υπάρχου του Blue Horizon,στο οποίο το πανελλήνιο είδε μέσω πολλών βίντεο που ανέβηκαν στο διαδύκτιο την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη απο τον αξιωματικό του πλοίου.

Σε κάποια δημοσιεύματα ειπώθηκε πως δεν τον γνώριζε,σε άλλα πως τον ήξερε και πως ήταν και παλαβός!

Και δεν σταματά εκεί. Με βάση τα λεγόμενα του, το ρατσιστικό κίνητρο του Υπάρχου δεν βρίσκεται μόνο πως θεωρούσε τον Αντώνη παλαβό αλλά με βάση τα λεγόμενά του ήθελε,με όποιο τρόπο όπως φάνηκε, να τον δίωξει απο το πλοίο γιατί του έμοιαζε…μαύρος,Πακιστανός.

-advertising-

Οι διάλογοι σοκ

Πλοίαρχος: Ρε τον μ… ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα. Πάρε μία τον… θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… μη πει πολλά.

Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει πάνω στον καταπέλτη…δίπλα, δίπλα. Στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσα εγώ τον κάβο ήταν δίπλα μου. Του λέω: ‘’Ταξιδεύεις;’’ όχι μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα.

Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα τον είδε και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος…κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Του λέω βγες έξω…βγες έξω.

Πλοίαρχος: Ο αξιωματικός που τον είδε κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Πάει να βγει έξω… βγαίνει έξω, ξαναμπαίνει μέσα και έπεσε στην θάλασσα.

Πλήρωμα: Αυτός ήταν απέξω.

Ύπαρχος: Ναι, είχαμε κλείσει καταπέλτη, των οχημάτων, ναι. Αυτός ήταν στη πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχαμε ξεκινήσει, προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι.

Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε…;

Ύπαρχος: Τίποτα, δεν με βλέπω καλά.

Ακολούθησε άλλο ένα ηχητικό ντοκουμέντο, με τον ύπαρχο να λέει ότι νόμιζε πως ο 36χρονος ήταν “μαύρος, Πακιστανός”.

“Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός, γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε ήταν “εγώ θα ταξιδέψω”” ακούγεται να λέει, προκαλώντας αποτροπιασμό, θυμό και θλίψη.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here