Αρχική COMMUNITY Athens Pride: «Αυτό που μας ενώνει»

Athens Pride: «Αυτό που μας ενώνει»

- advertising -

Από το 2005 το Athens Pride αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή ορατότητας της LGBTQI+ κοινότητας. Η ανάγκη αυτή για ορατότητα, καθώς και η δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας σε αυτή τη συγκυρία είναι μεγαλύτερες από ποτέ, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας μέσα σε ένα κλίμα προκαταλήψεων, διακρίσεων και φόβου. Είναι η στιγμή ως κοινότητα να αναζητήσουμε τα στοιχεία που μας ενώνουν. Όλα αυτά που μας ενδυναμώνουν και μας φέρνουν κοντά. Όλα αυτά που θα μας κάνουν να βγούμε και με περηφάνια να κάνουμε τη διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας μέρος της νέας μας καθημερινότητας.  

Σε αυτό το πνεύμα καθώς και με δεδομένη τη δύσκολη και ασαφή κατάσταση που ζούμε, το φετινό Athens Pride θα γεμίσει ολόκληρο το καλοκαίρι του 2021, σηματοδοτώντας την έναρξή του με μια δυναμική εβδομάδα εκδηλώσεων (4-11 Ιουνίου) και θα συνεχιστεί με καλοκαιρινές εκδηλώσεις, έχοντας ως στόχο να κορυφωθεί σε μια κεντρική ημέρα, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, που να μας θυμίζει πιο πολύ το Athens Pride των προηγούμενων ετών. 

Το Pride είναι γιορτή, είναι διεκδίκηση, είναι μνήμη. Θα είμαστε μαζί σου όπως καλύτερα μπορούμε. Σε καλούμε να είσαι κι εσύ μαζί μας.

-advertising-

ATHENS PRIDE 2021

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

—————————–

Athens Pride Week: 4 -11 Ιουνίου 2021

Κεντρική ημέρα/Παρέλαση: 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΣHMANTIKH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες μας οι εκδηλώσεις καθώς και η μορφή της κεντρικής ημέρας και της παρέλασης θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here