Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Νίκος Αναδιώτης: «Ο άνδρας για να νιώθει εκείνος καλά, πρέπει να αφήνει...

Νίκος Αναδιώτης: «Ο άνδρας για να νιώθει εκείνος καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι»

- advertising -

Ο ηθοποιός – παρουσιαστής, Νίκος Αναδιώτης,μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αναφέρθηκε στο «παραδοσιακό» πρότυπο άνδρα.

«Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό, αλλά για τον άλλο δεν ξέρω τι είναι παραδοσιακό. Μιλάμε για μία κοινωνία ιδεατή, γιατί είναι περίεργο το πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα στη ζωή κάποιου, οπότε το βασικό είναι να υπάρχει αγάπη. Νομίζω όμως, ότι ο άνδρας για να νιώθει εκείνος καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι, έστω και λίγο για να νιώθει εκείνος καλά. Κι άμα νιώθει αυτός καλά, θα νιώθουν κι οι γύρω του καλύτερα», είπε.

-advertising-

Τέλος, εξήγησε πώς λύνουν τα προβλήματά του με τη σύζυγό του. «Όλα τα ζητήματα τα οικογενειακά, τα λύνουμε με τον πνευματικό μας. Ευτυχώς, και η Βασιλική είναι πολύ δεκτική σε αυτό, γιατί ερχόμαστε αρκετές φορές σε μία διαφωνία, στην οποία ο καθένας μπορεί να υπερασπιστεί το δικό του και να μη θέλει να κάνει πίσω. Χωρίς ένταση βέβαια. Αν δεν μπορούμε να λύσουμε αυτή τη διαφωνία, θα συμβουλευτούμε τον πνευματικό μας και θα δεχτούμε τη δική του άποψη», εξήγησε.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here