Αρχική CELEBRITIES 7.500 υπογραφές για να αντικατασταθεί η DeGeneres με την Page στο “The...

7.500 υπογραφές για να αντικατασταθεί η DeGeneres με την Page στο “The Ellen Show”

- advertising -

Ένα αστείο σχετικά με την καραντίνα έχει κοστίσει πολύ στην Ellen DeGeneres. Η ίδια, ενώ διαχειρίζεται μία περιουσία 27 εκατομμυρίων δολαρίων, είπε ότι αισθάνεται κλεισμένη σε φυλακή στο σπίτι της, γιατί «όλοι εδώ είναι γκέι» .

Από εκείνη την ώρα και μετά, χιλιάδες άτομα ζητούν να αντικατασταθεί στην εκπομπή της από την Ellen Page, σε μια καμπάνια που φαίνεται εν μέρει κωμική, και εν μέρει σοβαρή.

«Η Ellen DeGeneres είναι μία ετεροκανονική, που τυχαίνει να είναι γκέι. Η Ellen Page θα είναι πολύ καλύτερη οικοδέσποινα, επειδή είναι πολύ πιο γκέι» .

-advertising-

 Οι κριτικές αυτές έρχονται, βέβαια αναμφίβολα, μετά από μια σειρά παρόμοιων κριτικών για την DeGeneres, η οποία έχει επικριθεί για τη φιλία της με τον πασίγνωστο αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ πρώην πρόεδρο George Bush, καθώς και για την υπεράσπισή της προς τον ομοφοβικό κωμικό Kevin Hart. Για μία μεγάλη, ωστόσο, μερίδα ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων η DeGeneres εξακολουθεί να είναι ένα κουήρ είδωλο με σημαντικό παρελθόν και ιστορία.

Για το άστοχο αστείο της, η ίδια, ή έστω εκπρόσωποι της εκπομπής της, δεν έκαναν κανένα σχόλιο, ούτε έχουν ζητήσει συγγνώμη, απλώς διέγραψαν το απόσπασμα.

Ένα άτομο που υπογράφει στην εκστρατεία, σημείωσε ότι υποστηρίζει το εγχείρημα «επειδή η Ellen DeGeneres έχει κάνει προσβλητικά σχόλια σε μια κοινότητα καταδικασμένων, πρώην καταδίκων και σε κάθε άτομο που αγωνίζεται να επιβιώσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» , και πρόσθεσε ότι «η Ellen Page υπήρξε ενεργή ομιλήτρια για την ισότητα των δικαιωμάτων και έχει αποδείξει ότι είναι πιο επαγγελματίας και κοινωνικά συνειδητοποιημένη από την Ellen.” 

Η μεγαλύτερη ίσως διαφορά των δύο, που έγινε viral, σημειώθηκε, όταν η Ellen DeGeneres, τον Φεβρουάριο του 2019, υποστήριξε τον ηθοποιό Chris Pratt, σε αντίθεση με την Ellen Page, που ανέφερε δημοσίως ότι ο ηθοποιός συνδέεται με τη γνωστή αντί-ΛΟΑΤΚΙ+ εκκλησία, Hillsong:

«Εάν είστε ένας διάσημος ηθοποιός και ανήκετε σε έναν οργανισμό, που μισεί μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, μην εκπλαγείτε αν κάποιος απλώς αναρωτιέται, γιατί δεν αναφέρεται αυτό» , έγραψε η Page στα κοινωνικά μέσα. «Το να είσαι αντί-ΛΟΑΤΚΙ+ είναι λάθος, δεν υπάρχουν δύο πλευρές. Η ζημιά που προκαλείται είναι σοβαρή.” 

Αυτά τα σημεία, και μερικά ακόμη, αναφέρονται στην εκστρατεία, για τον τρόπο με τον οποίο η Page και η DeGeneres χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες τους. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 7.500 υπογραφές.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here