Αρχική ΚΟΣΜΟΣ 3000 άνδρες στη Βρετανία συμμετείχαν σε διαδικτυακό σεξ πάρτι

3000 άνδρες στη Βρετανία συμμετείχαν σε διαδικτυακό σεξ πάρτι

- advertising -

Αποφάσισαν να μην επιτρέψουν στον κορονοϊό να χαλάσει τη ρουτίνα τους. Γι΄αυτό οι διοργανωτές ενός γκέι πάρτι συνέχισαν τον θεσμό των “Sexy Sundays”, μεταφέροντας τη καθιερωμένη τους -naked- βραδιά στο διαδίκτυο.

Το SBN (stark, bollock, naked) διοργανώνει το συγκεκριμένο πάρτι κάθε Κυριακή στο Νότιο Λονδίνο. Με τον COVID-19 να έχει κλείσει όμως όλο τον κόσμο σπίτι του, οι διοργανωτές σκέφτηκαν να μεταφέρουν το πάρτι στο internet, μέσω βίντεο συνομιλίας. Αν και περίπου 600 άνδρες συμμετείχαν κάθε φορά στο πάρτι, η οnline εκδοχή του ξεπέρασε τις 3.000 συμμετοχές.

“Είχαμε DJs συν δυο ζωντανές παραστάσεις”, δήλωσε στο Pinknews o Jamie, ένας από τους διοργανωτές. “Κρατήσαμε τον ίδιο κανόνα να είναι όλοι γυμνοί. Μερικοί αυνανίζονταν ενώ άλλοι έπαιζαν με τους συντρόφους τους”.

-advertising-

Οι DJs και οι καλλιτέχνες εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την εκδήλωση με τη συμμετοχή στο παρτι να είναι και αυτή δωρεάν. Ο Jamie λέει τώρα, ότι παρά το κόστος σκοπεύει να κρατήσει ανοιχτό το SBN στο διαδίκτυο συνεχίζοντας κάποια από τα πιο διάσημα πάρτι του.

- advertising -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here