Shadow

Δικαστής που διατηρούσε λογαριασμό στο OnlyFans, απολύθηκε λόγω «αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς»

Ο δικαστής διοικητικού δικαίου Gregory A. Locke, με έδρα τη Νέα Υόρκη, απολύθηκε από τη θέση του αφού αποκαλύφθηκε ότι κέρδιζε επίσης χρήματα από έναν λογαριασμό OnlyFans.

Ο Locke ο οποίος έχει ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στο Twitter,με χιλιάδες ακολούθους,δημοσιεύει περιεχόμενο για ενηλίκους, με συνδέσμους που οδηγούν στο OnlyFans του.

Η 68χρονη Δημοτική Σύμβουλος Vickie Paladino ζήτησε την απομάκρυνσή του μετά από αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και ένα ανάρμοστο tweet που απευθύνθηκε εναντίον της.

Ο Locke της είπε «choke on a d-k» αφού έκανε ένα σχόλιο που επέκρινε το Drag Queen Story Hour σε δημόσια σχολεία και βιβλιοθήκες.

Μετά την κακοποίηση από τον Locke, η Paladino είπε στη New York Post ότι ήταν απαράδεκτο να κρατήσει τη θέση του ενώ εργαζόταν στη βιομηχανία πορνό.

Ο Locke απολύθηκε την περασμένη Τρίτη για «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά».

«Λόγω ενός αηδιαστικό tweet που δημοσίευσε αυτός ο δικαστής για μένα, υποβάλαμε μια καταγγελία, άνοιξαν οι πύλες και απολύθηκε», εξήγησε η Paladino.

«Αυτός ο τύπος θα πρέπει να χάσει την δικηγορική του άδεια, είμαστε στη διαδικασία», συνέχισε.

Ο Locke χρεώνει 12 $ το μήνα για πρόσβαση στον ιστότοπό του OnlyFans, τον οποίο λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2020. Έχει επίσης έναν λογαριασμό X-rated στο JustFor.Fans, όπου χρεώνει 9,99 $ το μήνα για πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό του.

Στον λογαριασμό του στο OnlyFans, ο Locke αναφέρεται στην καθημερινή του δουλειά και στην αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, ενώ ακόμη και αυνανίστηκε μπροστά στην κάμερα ενώ ήταν στη δουλειά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

News in English